Frumusețe

Rocío Osorno triumfa pe Instagram cu un tutorial perfect de machiaj pentru Târgul din aprilie din Sevilla

Ca un bun Sevillian, influentul Rocío Osorno nu va pierde Târgul de la Sevilla din aprilie 2019 care începe la 1 mai. În fiecare an împlineste traditia de a-si lua cele mai bune haine din dulap pentru a stropi stilul in incinta si nu trece neobservat printre oameni. De asemenea, în acest an el a decis să arate cum să facem în a tutorial frumusețea inspirată de flamenco rochii. Videoclipul, în care puteți vedea perfect rezultatul sprancenelor noi după microblare, acumulează deja peste 350.000 de reproduceri în doar câteva ore.

Pentru asta frumusete naturala, sexy si sofisticata, care lasă toate protagoniștile în vestimentație, probabil că nu trebuie să cumperi nimic nou pentru dvs. sac de toaletă de machiaj. Designerul a folosit opt produse de bază ce ai sigur că ai acasă?

În primul rând, pregătiți fața cu blackout corrector Touche Éclat de Yves Saint Laurent, aceeasi pe care o foloseste cantareata Rosalía si care pleaca efectul bun al feței instantaneu. Aplicați-o direct pe zonele care trebuie corectate și împrăștiați-o cu o perie. Apoi sigilați-l pudre translucide, care oferă o strălucire irezistibilă față. În această etapă, Rocío renunță la baza de machiaj, deoarece a mărturisit, cu mai multe ocazii, că nu-i place texturile grele.

Pentru aspect, instramerul folosește a nud umbra foarte moale și subtil într-un ton roz plic, care se va potrivi cu restul de machiaj. Aplicați apoi creionul negru în linia de sus a apei și un strat bun de măști de genă pentru a ridica pleoapele și pentru a mări ochii. Pe buze a aplicat un ton de fuchsia ruj efectul mușcat. Mai exact, culoarea Mehr a firmei cosmetice MAC. Și pentru a termina machiajul, rosu blush pe pometi iluminator pentru întinerirea feței.

Un machiaj simplu, fără supraîncărcări, care deschide calea către cele mai caracteristice accesorii ale unui aspect inspirat de flamenco: trandafiri ca accesorii pentru păr și maxi cercei care ridică aspectul la un alt nivel. Și tu, ești gata să te duci la târgul din Sevilia?

Nu ratați ...

- Rocío Osorno a găsit un ruj mat de cost scăzut pentru fiecare zi (și este foarte ieftin)

- Rocío Osorno are trucul perfect pentru a păstra bronzul după o plajă

- Influența Rocío Osorno are cheia pentru a lupta împotriva tuturor semnelor de vârstă din piele

Loading...