Celebritati

Isabel Pantoja, confirmat ca concurent al "Survivientes 2019"

Timp de o săptămână, întrebarea era în aer: A fost Isabel Pantoja, într-adevăr, unul dintre concurenții "Survivientes 2019"? Revista "Week" a asigurat miercurea trecută că da. Unele mass-media au negat știrile. Dar nici Telecinco, nici tonadillera nu au fost pronunțate, lăsând în aer răspunsul real la această întrebare.

Există deja un răspuns ferm. Rețeaua a decis ieri să facă publice știrile. La scurt timp după opt după-amiază, David Valldeperas, directorul "Sálvame", sa dus în centrul setului și a rostit cuvintele magice: "Isabel Pantoja a semnat cu această casă, Mediaset, și este un concurent al" supraviețuitorilor ".

Nepoata lui, Anabel Pantoja, nu știa ce să spună ... Pentru că mătușa ei nu o spusese. În cele din urmă, el a reușit să pronunțe: "El merită, că el se bucură de experiență și că ajunge la finală!". Am făcut-o pentru a sparge acel climat de "șoc" în care erau prezenți toți oamenii, deoarece lanțul a realizat o adevărată bombă cu participarea tonadillerei în "realitate".

Confirmarea ar fi motivată pentru că fiica sa, Chabelita, Am refuzat aceasta miercuri într-un interviu. Un nou eșantion din care încrederea dintre ambele strălucește prin absența sa. Sau că artistul a preferat să o ia cu discreție absolută pentru a evita o scurgere care, așa cum am confirmat acum șapte zile, nu sa putut opri.

Așa cum l-au avertizat Chelo García Cortés, care tocmai a rămas un sughiț datorită presiunii care ar trebui să iasă în evidența soției sale, Marta Roca, dacă colaboratorul ajunge la "realitate", ar avea o ocazie de aur să încerce să vorbească lucrurile în mijlocul insula și reluați acea prietenie apropiată pe care au avut-o odată.

Mai multe știri despre Isabel Pantoja ...

- Confirmat: Isabel Pantoja își va primi fiul la ieșirea din "GH Duo"

- Motivul pentru care Isabel Pantoja va apărea din nou la televizor

- Isabel Pantoja pierde procesul împotriva lui Las Mellis și trebuie să plătească 70.000 de euro

Video: SUPERVIVIENTES 2019 Por qué ha abandonado violeta SV? (Februarie 2020).

Loading...