Celebritati

Chiara Ferragni își sărbătorește ziua de naștere, amintindu-i de "zdrobirea" copilăriei ei

Chiara Ferragni se transformă în 32 de ani, și o face înconjurat de cei pe care îi iubește cel mai mult: fiul ei, Leo, și soțul ei, Fedez. "Influențatorul" a vrut să profite de această zi specială pentru a-și aminti cum primele 12 ori au explodat lumânările: cu tricourile cele mai prietenoase cu fanii, inclusiv cu ceea ce părea a fi zdrobi - iubirea platonică - de preadolescență. Cine a fost? Nimic mai puțin decât Leonardo DiCaprio.

Imaginea celei de-a 11-a aniversări a lui Chiara Ferragni, publicată în "povestirile" ei. Instagram.

Nerăbdătoare că au dat 00:00, modelul și-a publicat fotografiile de la copil până la începutul adolescenței: "Maine este ziua mea de naștere și încep sărbătorile aici cu primele mele zece zile de naștere ", a scris el, arătând o fată mereu credincioasă marginii sale blonde, care a durat până la 11 ani.

Ziua ta tocmai a început și nu ne îndoim că va afișa pe rețelele sociale fiecare dintre surprizele pe care le-ați pregătit. Astfel, nu este singurul lucru care sărbătorește "intagramatorul". ieri, un Fedez încântat își amintește momentul în care, în timpul unuia dintre concertele sale, se hotărî să-și ceară mâna. Asta e acum doi ani, deoarece cuplul a dat "da, vreau" acum opt luni o nuntă de invidiat, complet personalizat, într-o vilă exclusivistă din Sicilia.

Mai multe știri despre Chiara Ferragni ...

- Chiara Ferragni dă o lovitură de realitate prin intermediul rețelelor sociale

- Chiara Ferragni și Fedez au luat rămas bun de la Polinezia franceză

- Chiara Ferragni este topless din Polinezia

Loading...