Trăi

Disconfortul și spuma, de Paloma Bravo

Pablo nu-i place foodie roll: vorbiți despre arome, spume și emulsii, în loc să vorbiți despre arome, sentimente și, desigur, chiar fapte. El este alergic la abstractizări și pasionat de tangibil. Ii place ouale prajite din acelasi motiv pentru care ii place bunul simt: il umple. Chiar și așa, în aceste săptămâni lungi de campanie, sa îndrăgostit de a bucătar care nu cunoaște sau nu a încercat. "Vedeți ce face mass-media?" Îl înșel. "Dacă nu ar fi fost un ziar, n-ați fi știut Aduriz"Și Pablo a postat o postare în frigider cu o frază pe care a citit-o bucătarului Mugaritz:" Este nevoie de enervant, pentru că din disconfort începe decadența ".

(Numirea a fost mai lungă, dar Pablo întotdeauna rezumă, inspiră, ne inspiră și, mai presus de toate, să nu uită cine este, de ce el este așa cum este ".Disconfortul este elixirul tinerei veșnice și oamenii nu au auzit. Mănâncă o doză în fiecare zi, fără a fi un masochist și vei crește ". Bănuiesc, acum că o transcriu, că Pablo își închipuie Aduriz la fel de rău ca și el: cu Extremoduro la maximum, pentru a economisi energia, furia, dorința neinflamabilă pentru a schimba lumea).

A trăi cu un nonconformist este cu adevărat obositor. Totul întreabă, totul se întreabă. "De ce? Sigur? Chiar o faci pentru că crezi că e bine să faci sau este doar pentru că e cel mai ușor pentru tine?" Este certătoare, idealistă, romantică... Din fericire, el este un om coerent: Lucrați, lucrați și educați conform principiilor proprii, oferind exemplu. De aceea, în aceste vremuri de postură și politică este lăsat singur, deoarece Pavel crede că calea cea bună nu permite comenzi rapide sau scuze.

Am un prieten care este mișcat de atitudinea lui Pavel și care îmi spune mereu: "El se va maturiza" și eu îi răspund nu, că Pavel va continua să crească, pentru că cel care se maturizează rămâne în continuare "cel care se maturizează nu mai învață".

"Veți matura, de asemenea," conchide prietenul meu, condescendent. Și nu-mi pasă, pentru că îi iubesc pe amândoi așa cum sunt: ​​prietenul meu (care nu se va schimba) și Pablo (care vor continua să se schimbe în bine).

"Cel mai sexy lucru pe care îl ai este că mă încarci nivelul de auto-impus"Am spus într-o bună zi, îl iubesc, îl admir și îl ascult". Chiar și în ziua în care fiica lui îl întreabă ce este succesul iar tatăl său răspunde într-un plan hippy: "Fii în pace cu tine și continuă să înveți în fiecare zi". "Dar, tată, obișnuiai să câștigi mai mulți bani, să câștigi mai puțin este un eșec, nu-i așa?" Pablo râde și, imitând Sava, fiul extraordinar al unor prieteni neconformiști, începe să alerge cu brațele întinse, fericite: "Premiul meu este aripile! Premiul meu este aripile!". Și îl vedem să zboare.

Citiți mai multe despre Paloma Bravo:

- Cupluri și serii

- Începeți de la zero

- "Nu pot să comentez totul, nu știu ce cred"