Modă

Nagore Robles a lansat deja cea mai dorită bluză Zara

După Vicky Martín Berrocal, vă putem asigura asta Nagore Robles este celebritatea pe care ai văzut-o cel mai mult Zara a momentului. Colaboratorul împușcă foarte mult costurile scăzute pentru aparițiile ei la televizor, iar semnătura Inditex se numără printre favoritele ei - de asemenea, ați văzut, de exemplu, Sfera. Ultima dată când am văzut-o cu ea un aspect total al firmei spaniole A fost în Supraviețuitori. Și nu a fost nici o privire. Nagore a purtat o privire pe care o putem descrie ca fiind romantică, cu una dintre cele mai frumoase bluze pe care le puteți găsi în Zara în acest moment.

Colaboratorul Nagore Robles cu aspectul total al lui Zara. @nagore_robles

Este vorba despre asta bluza plumeti, semitransparent (corpul are o căptușeală, astfel încât să nu trebuiască să puneți nimic sub), cu mâneci umflate, cât de reușit a fost pe Instagram. Costă 29,95 euro.

Semi-transparent bluză Zara, 29,95 euro. zara

O poartă înăuntru un pantaloni de fotografiere înaltă - este tipul de pantaloni care se potrivește mai bine cu el -, de gleznă lungă, cu centură de aceeași țesătură, în un galben pe care l-am iubit și care este deja pe lista noastră de favorite pentru vară. De asemenea, este de la Zara și are un preț de 29,95.

Pantaloni din Zara, 29,95 de euro. zara

O privire asta nu ajunge chiar la 60 de euro în total. Și colaboratorul de televiziune știe să profite de un stil cu o investiție redusă. O să facem același lucru, mai ales că este un lucru bun cele două articole de îmbrăcăminte sunt încă disponibile. Bluza are o gamă largă de dimensiuni, de la XS la XXL și pantaloni, de la XS la XL, deși acesta din urmă da este epuizat.

Nagore Robles arată ...

  • Încă mai puteți obține pantalonii de marfă Nagore Robles care se simt mai bine
  • Nagore Robles are cămașa Pull & Bear cu care te vei întoarce în copilărie
  • Nagore Robles uimeste cea mai strălucită rochie a lui Victoria

Video: Antonio responde a las acusaciones de Nagore: "Eres machista hasta límites 'heavys". Mediaset (August 2019).