Celebritati

Detaliile feministe ale aspectului lui Meghan Markle în prezentarea "copilului Sussex"

Meghan Markle a venit la British Royal Family pentru a sparge regulile și, deocamdată, o obține. După ce a dat o lecție de împuternicire când intra doar în biserică în ziua nunții ei, Ducesa de Sussex a decis să aibă o livrare și, mai presus de toate, un postpartum foarte diferit de, de exemplu, sora ei, Kate Middleton. Și, deocamdată, totul pare să se întâmple conform dorințelor noii mame ...

Și dacă asta e Meghan Markle a încercat până la sfârșitul anului să dea naștere la domiciliu, Deși în cele din urmă trebuia să fie transferată la spitalul din Portland, ea a reușit să-și îndeplinească voința Nu te expune la "circul mediatic" doar fiind o mamăși, spre deosebire de ducesa din Cambridge, Sussex a durat două zile să prezinte camerele de filmat să ofere primele imagini cu prințul Harry și copilul său, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Dar Meghan Markle nu numai că a stabilit o piatră de hotar cu acest lucru pus la 48 de ore de mama: aspectul pe care la ales pentru prezentarea sa în mass-media cu "baby Sussex" are de asemenea un mesaj clar feminist. Ducesa de Sussex a apărut în fața fotografilor ca o "femeie adevărată", cu semnele de oboseală, oboseală și umflături postpartum și cu o rochie albă de Givenchy (aceeași semnătură pe rochia ei de mireasă), care nu era largă nici nu a încercat să ascundă "tripita" care încă mai păstrează: invers, centura plasată (strategic) sub piept arată asta nu un "regal" reapare stilizat și perfect după naștere.

¡Bravo, Meghan!

Sunteți interesat și de ...

- Video: aceasta a fost prezentarea "baby Sussex"

- Primele cuvinte ale prințului Harry după ce a fost tată

- Fotografiile pe care le-am dori să le vedem în Instagram de la Meghan Markle și prințul Harry

Loading...