Celebritati

Violeta Mangriñán, noul concurent confirmat de "Survivientes 2019"

Nume nou pentru acea listă de concurenți confirmați pentru aventura lui "Supraviețuitorii 2019" că, așa cum a dezvăluit ieri Jorge Javier Vázquez, va începe joi săptămâna viitoare, pe 25 aprilie. Astăzi, în timpul difuzării emisiunii "Femei și bărbați și viceversa", când a fost dată această veste Violet Mangriñán va fi în Honduras într-o săptămână.

Extronistas, expozant și colaborator actual al spațiului care citează Toñi Moreno, Mangriñán va fi măsurat la concurenți ca Isabel Pantoja, Oto Vans, Omar Montes, Dakota sau Colate Vallejo-Nágera. O "turnare" a celei mai eterogene, care oferă indicii că distracția, fără a uita aventura, va fi punctul culminant al acestei ediții.

"Am simțit chemarea"spune Mangriñán în videoclipul promoțional care a fost emis la scurt timp după ce Toñi însăși a fost responsabilă de dezvăluirea acelui nume al uneia dintre fețele mai puțin cunoscute publicului de toți cei care vor fi lansați de la acel elicopter din Honduras.

Violet devine al zecelea concurent a unui spațiu care promite să ne ofere multe știri timp de trei luni, până când nu știm cine primește mult așteptatul premiu final.

Mai multe stiri despre "Supraviețuitori" ...

- Fiul lui Cristina Pujol, fostul partener al lui Kiko Matamoros, concurent al "Survivientes 2019"

- Lydia Lozano se grăbește și arată că Kiko Matamoros va merge la "Survivors"

- Omar Montes, concurent oficial al "Survivientes 2019"

Loading...