Modă

Nuria Roca a făcut cu fusta cu efect de vinil care se simte mai bine

Noi mărturisim! Ne-am intors pentru a semna unul din ultimele "pareri" ale lui Nuria Roca El sa împărtășit cu Instagram și a purtat în timpul uneia dintre aparițiile sale în "El Hormiguero". De data aceasta are de a face cu unul dintre cele mai riscante tinute, mai ales pentru asta amestec de trandafir și roșu că încă până astăzi nu conving majoritatea, dar fără îndoială protagonismul ia luat una dintre noile sale fuste midi.

De fapt, după ce am văzut toate "lookazos" în care a inclus aceste tipuri de fuste, nu avem nicio îndoială că asta este îmbrăcămintea ei preferată și de data aceasta a lovit locul cu o fustă midi cu efect de vinil și o culoare roșie super ochi-prinderea

"Influențatori" ca Dulceida, Laura Matamoros sau chiar Paula Echevarría acestea au îndrăznit deja înainte cu acest tip de țesătură cu o atingere aplatizată înainte și Acum, Nuria Roca sa alăturat și acestui tip de fustă cu multă aer "de epocă".

O fusta care datorita ei Designul tare și talia mare sunt ideale pentru a maximiza cifra, de asemenea lungi midi lungimea vizuală a picioarelor astfel încât împreună să facă autentic "tipazo".

"Îmi place fusta", "Fusta este foarte misto", "că fusta este foarte drăguță și arată, de asemenea, grozav", acestea au fost unele dintre comentariile pe care le-am citit în această publicație. Și am iubit-o, deci ne-am propus sa o cautam in reteaua Guess din care face parte și avem veste proastă ... Fusta a zburat complet de pe web ...

așa Vom traversa degetele, astfel încât o semnătura "ieftină" să fie inspirată de acest nou articol de hostess să includă un design similar în noile lor colecții.

Noi pentru moment am reușit doar să semneze o fustă midi cu aceeași țesătură de trend dar într-o versiune mult mai strictă și în negru. O altă opțiune foarte diferită dar perfectă pentru a obține acel amestec de fustă și tesatura midi cu efect de vinil pe care l-am iubit atât de mult.

Midi fusta vinil cu adună Miss Selfridge, 24.99 euro. Asos.

Ai îndrăzni să o porți?

Nu ratați ...

- Jacheta lui Nuria Roca pe care nu o putem cumpăra

- Vicky Martín Berrocal are costumul Zara care te va face să arăți mai înalt

- Barbara Palvin, controversa "curbată" a lui Victoria's Secret, care cântărește 55 de kilograme