Celebritati

Acesta este modul în care Ana Milana se pregătește pentru "Masterchef Celebrity"

Ana Milano este unul dintre concurenții ediției următoare "Masterchef Celebrity". Actrita va trebui sa se confrunte cu bucataria si sa depaseasca testele pe care juriul le va pune pe ea, ceea ce, asa cum suntem obisnuiti, nu va fi usor pentru ea. Din acest motiv, el a confirmat că nu va merge de la zero, pentru că se pregătește pentru ceea ce urmează să vină: "M-am dus la restaurant" El Invernadero "timp de două săptămâni pentru a învăța și apoi mi-am dat seama că nu am nimic de făcut", a asigurat el. Cu siguranta nu pentru mult!

Interpretul a acceptat să meargă la concursul culinar cu mare entuziasm, dar acum se pare că acest lucru a fost alăturat de frică. "Tot ce știu despre" Masterchef Celebrity "este că atunci când mi sa oferit, mi sa părut o idee mult mai bună acum că voi începe, acum că sunt absolut înspăimântat, pentru că atunci când faci mai multă cercetare în bucătărie, îți dai seama că nu știi nimic , și asta face unele linte și o lasagna nu găteștea mărturisit el.

"Am vorbit cu toți concurenții anteriori și nu mi-au dat multe sfaturi, dar toți sunt de acord este unul dintre cele mai dificile lucruri cu care te-ai confruntat în cariera taChiar și așa, deși are puține speranțe de a câștiga, ea speră să învețe cât mai mult posibil, astfel încât această experiență să o facă o "bucătar" mai bun acasă: "Prieteni, dacă credeți că după aceea voi face mese, ești foarte greșit, probabil, mai puțin decât oricând ", a avertizat el.

Acolo se va confrunta cu chipuri recunoscute ale televiziunii Marta Torné, Elena Furiase și Yolanda Ramos. Chiar și așa mărturisește că nu merge "cu intenția de a câștiga", dar ... dacă câștigă, mai bine, nu?

Mai multe stiri despre "Celebritatea Masterchef" ...

- Ana Obregón asigură că negociază participarea la Masterchef

- Participarea lui Tamara Falcó la "MasterChef Celebrity", coperta "Corazón"

- Vicky Martín Berrocal ar putea concura în "Masterchef Celebrity"

Loading...