Frumusețe

Rocío Osorno are trucul perfect pentru a menține bronzul după plajă

Nu este necesar să ne amintim că este foarte important să luăm măsuri de precauție necesare înainte și după face plajă (utilizați întotdeauna produse de protecție solară, evitați orele fierbinți, nu vă expuneți direct sau timp îndelungat, hidratează ...) Împiedicați pielea de orice arsură care ar putea pune pe noi sănătate pe termen lung

De asemenea, dacă respectați această grijă, veți obține prelungi bronzul pentru mai mult timp Și deși există multe trucuri și produse, astfel încât pielea nu "coaja", ca descuama anterior sau alegeți o dietă bazată pe vitamina C și caroteni, Rocío Osorno a arătat în Instagram care este trucul care nu-l înfrânează niciodată vară.

"Am facut plajă de mai multe zile și folosesc protecție solară pe tot corpul meu cu un SPF de 30. Pe fața mea folosesc întotdeauna protecția factorului 50", explică Rocío. Dar ei truc este în hrăni pielea în profunzime zilnic, atât înainte de plajă, cât și după aceea. "Aplic acest lucru ulei zilnic ca hidratare și mă descurc foarte bine pentru că după aceea bronzul durează foarte mult și de obicei nu îl piept ", concluzionează influentator.

Uleiul de corp cu care Rocío Osorno reușește să prelungească bronzul. povestiri instagram

Designerul a optat pentru uleiul de corp de ras de aur al produselor proaspete. Este a ulei de corp 100% natural care promite să acționeze ca protector al lui fotoimbatranire pielea și hrăniți, hidratează și reparați pielea în profunzime. De asemenea, îmbunătățește aspectul celulită, vergeturi și cicatrici oferind elasticitate și fermitate. Este de la absorbție rapidă așa că nu lasă o textura grasă și o puteți aplica atât pe față cât și pe corp. Disponibil pe site-ul de semnătură de către 26 de euro. Sunteți gata să prezentați bronzarea în această vară?

Și ...

- Rocío Osorno are cheia pentru a combate toate semnele de vârstă din piele

- Rocío Osorno a găsit un ruj mat de cost scăzut pentru fiecare zi (și este foarte ieftin)

- Teresa Bass a găsit un crem 50 BB care acoperă o bază normală

Loading...