Celebritati

Mama lui Elena Tablada vorbește despre procesul ei împotriva lui David Bisbal

Elena Tablada și David Bisbal și-au văzut fețele cu câteva zile în urmă în instanță. În "Corazón" am reușit să cunoaștem toate detaliile procesului și cum a afectat ambele părți. Acum, mama lui Elena Tablada se pronunță foarte rănită pentru confruntarea fiicei sale cu David Bisbal.

David Bisbal a intentat un proces împotriva lui Elena Tablada pentru legătura imaginii fiicei sale cu mărci comerciale pe Instagram de Elena. În plus față de faptul că vrea să o protejeze din cauza imaginii ei și a posibilelor atacuri pe care le poate suferi din rețele, Elena consideră că toate acestea sunt nedrepte.

Mama lui este de partea lui, și nimeni nu sa îndoit. Cu toate acestea, atunci când tu ei îl cer lui David Bisbal, femeia devine emoționată și îi dă o mulțime de durere. El se resemnează ridicându-și umerii și spunând:Este ceea ce există ", pentru a plânge mai târziu să-l amintească. Ea și cântăreața au avut o mulțime de apreciere și vor continua să o aibă în mod diferit. Faptul că și-au văzut fețele unul pe celălalt în instanță nu este plăcut.

Când vi se întreabă ce credeți sau cum se desfășoară procesul judiciar Elena Tablada împreună cu David Bisbal pentru fiica pe care o au în comun, ea răspunde: "Asta e problema lor, ei repară, nu vreau să mă implic în nimic". Este cea mai bună poziție, dar vă permite să vedeți asta într-adevăr ea are foarte rău și îngrijorat de binele fetei.

Elena Tablada rămâne fermă în poziția ei și vrea să continue să publice fotografii ale fiicei sale sau cu consimțământul tatălui său pe care la provocat în mai multe rânduri. Și, înainte de a intra în proces, cuvintele nu lipseau: "Este o rușine că trebuie să fim aici când putem sărbătorim timpul potrivit că trecem prin nedreptăți și contradicții. "

Mai multe știri despre Elena Tablada

- Tauntea lui Elena Tablada către David Bisbal în fața instanțelor

- David Bisbal și Elena Tablada: detaliile procesului lor tensionat

- Reflecția Elenei Tablada asupra maternității cu care atacă David Bisbal

Loading...