Celebritati

Mama lui María José Campanario, la un pas de "Survivientes 2019"

Avem deja trei concurenți care au confirmat -Colate Vallejo-Nágera, Omar Montes și Dakota, pe care îl puteți învăța făcând clic aici și două zvonuri care sună puternic și care ar fi o adevărată bombă pentru "Supraviețuitorii 2019". La informațiile de săptămâna trecută că Isabel Pantoja ar fi în Honduras, cele de la mama lui María José Campanario De asemenea, va sari de la elicopter la mijlocul lunii mai.

Pe măsură ce o citesc. Remedios Torres ar putea fi unul dintre cei 16 concurenți Locuiesc în acea insulă mitică a Telecinco, cu Lara Álvarez în calitate de moderator din Caraibe. Este revista "Rumore", prin informarea lui Gustavo González, care spune luni că soacra lui Jesulín de Ubrique închide marginile acestei participări.

Același cap, care nu oferă mai multe informații despre presupusa participare a lui Torres în "realitate", se angajează, de asemenea, să ofere figuri ale cache-urilor în care participanții la această ediție s-ar muta. Cel mai înalt - cu condiția ca Pantoja să poată merge, știm deja că aproximativ 80.000 de euro pe săptămână au fost discutate - ar fi în jur de 18.000-20.000 de euro. Cel mai mic, între 10.000 și 15.000 de euro.

Pentru moment, va trebui să așteptăm să vedem dacă una dintre cele două greutăți aleasă în cele din urmă pe pământul insulei. Și cum, puțin câte puțin, merge cunoscând identitatea celorlalți participanți de la una dintre navele emblematice ale lanțului.

Mai multe știri de la María José Campanario ...

- María José Campanario reapare șapte luni mai târziu pentru a sprijini Jesulín de Ubrique

- María José Campanario este eliberată din spital

- María José Campanario suferă o recădere severă și trebuie spitalizată

Loading...