Frumusețe

Rocío Osorno își arată noile sprâncene după microblare

Rocío Osorno sa înscris una dintre tendintele de frumusete sprancene care este cea mai faimoasa: microblade. Pentru cei care nu sunt încă conștienți de această tehnică, este un tip de tatuaj semi-permanent, care este perfect pentru a acoperi acei viței enervanți că mulți dintre noi au în sprâncene, să le dați grosimea, să le definiți forma sau chiar să le reconstruiți dacă nu le avem sau nu sunt foarte marcate.

"Adevărul este că nu le-am definit defectuos, dar în unele zone am pete de chelie" ieri a dezvăluit influența în ultimele sale povești. Acesta este motivul pentru care Rocío Osorno a optat pentru acest tip de tratament cu micropigmentare.

Pentru a face acest lucru, a fost plasat în mâinile lui Lola Medina în clinica sa din Sevilla și imediat după ce a împărțit rezultatul uimitor în poveștile Instagram:

Rocío Osorno a arătat prin povestirile sale microblazarea înainte și după sprancene. Instagram.

Un rezultat spectaculos, dar care nu a convins toți adepții săi în rețea: "Spuneți-mi că mă vedeți ca pe ceva ciudat, văd și eu, dar înainte de a face microbladele Lola a trebuit să mă depilați pentru a defini bine sprâncenele și pentru a putea egala cele două și pentru a rămâne simetrice și frumoase, Atunci voi lăsa firele să crească și ele vor fi mai naturale ", a explicat influența adepților ei.

El a asigurat de asemenea că, deși este "ceva enervant" practic nimic nu la rănit și asta pentru a realiza acest microblading rotund un preț de aproximativ 200 de euro despre.

Rocío Oosorno în timpul procesului de microblare. Instagram.

Noi, ca argumente pro și contra microblade, am apreciat că după ce am realizat-o am văzut unele frunze umplute, mult mai definite și mai simetrice. De fapt, acest tip de tehnică definește la milimetru acest tip de detalii în sprâncene.

În schimb, subliniem doar faptul că acest tip de micropigmentare, în unele cazuri, elimină prospețimea și naturalețea față măriți grosimea și, prin urmare, întăriți mai mult expresia noastră.

Totuși, trebuie să spunem asta rezultatul devine natural cu trecerea zilelor și noi credem și asta influențatorul a obținut un rezultat spectaculos și foarte natural în sprâncene.

Și tu? Ai îndrăzni să faci această tehnică?

Nu ratați ...

- Rocío Osorno are cheia pentru a combate toate semnele de vârstă din piele

- Culoarea umbrelor pe care Blanca Suárez a ales-o te face să ai ochi mari dacă ai maro sau verde

- Descoperiți ce design de sprâncene vă convine cel mai mult