Celebritati

Karina se termină plecând din "Sâmbătă Deluxe" în cel mai dur interviu

Nu este pentru prima dată când un oaspete să "Sâmbătă Deluxe" El oferă cele mai suculente detalii din interviul anterior și, atunci când vine momentul adevărului, el se așează pe set și își îndulgă cuvintele. Sau refuză să vorbească despre anumite probleme pe care le făgăduise deja să le joace. Ultimul care a fost pariat pe Telecinco a fost Karina.

Sau că unii colaboratori l-au reproșat. Pentru că ea a promis titlurile atacând pe Juan Miguel, fostul său pe care l-am văzut recent venind foarte departe în "GH Duo". Și când a venit momentul adevărului, sa închis într-o trupă și nu a fost nimeni care să spună o jumătate de vorbă despre tatăl fiicei sale.

tensiunea a trăit pe set a fost maximă. Atât de mult încât, după două piese, al treilea a fost câștigătorul și, plângând, cântăreața a ajuns să plece în mijlocul interviului. Nu-i plăceau unele dintre reproșurile intervievatorilor săi. Poate cel mai clar era Sergi Ferre.

"Aveți o față foarte tare. Ați dat unele titluri foarte puternice în interviul anterior, care se face pentru a vedea dacă veniți. Și acum ce se întâmplă? Ești sfântul?, Am cerut, după această propoziție, că a mers doar la program ca parte a promovării albumului său.

"Am pus ceea ce puteam, am 72 de ani și sunt pensionat. Pensia mea este mică și trebuie să continuu să cânt pentru a rezista. Și nu vreau să mai fiu aici, vreau să mă întorc acasă ", a răspuns el ca răspuns la un anumit atac asupra nunții fiicei sale, cel pe care l-am văzut în revistele inimii acum câteva luni și din care au circulat videoclipuri ale lui Karina dând totul.

Aceste cuvinte ale cântăreței, care odinioară au plecat cu o bucată de nas la "Sâmbătă Deluxe", au înfuriat mai mult decât unul pe rețelele sociale. "Rămân IAD și mor de durere când Karina moare de rușine vorbind despre micile sale pensii și după atât de mulți ani trebuie să continue să cânte ", a spus un utilizator Twitter.

Mai multe știri despre Karina ...

- Karina: "Un producător spaniol a vrut să mă lanseze în schimbul petrecerii nopților de dragoste"

- Karina se duce într-un centru pentru victimele violenței domestice

- Tony Luz, fondatorul Los Pekenikes și fostul soț al lui Karina, moare

Loading...