Celebritati

Julio Ruz refuză să meargă la dezbaterea finală despre "GH Duo" (și explică de ce)

Noaptea trecuta - GH Duo"a finalizat, definitiv, prima sa ediție. El a făcut-o cu această mare dezbatere finală la care ar trebui să meargă toți concurenții. Spunem că ar trebui, pentru că a existat o absență mai mult decât suna: Julio Ruz. De ce nu ai stat pe scenă lângă cei care au fost tovarășii tăi de "realitate"?

Aceasta este întrebarea pe care ne-am pus-o cu toții înșine și că Jordi González, prezentatorul, a fost verbalizat să-l facă pe fostul și câștigătorul concursului, María Jesús Ruiz. "Nu știu De fapt, nu a fost nici joi", a răspuns el înainte de a sublinia că joi a participat, dar anumite observații ale mamei sale, Juani Garzón, l-au făcut să părăsească setul.

- Cazul este așa el este singurul concurent care nu a vrut să vină. Așa că vă întreb dacă aveți vreo teorie de ce nu a vrut să vină astăzi, care este închiderea programului ", a insistat Jordi în fața unei Maria Maria, care încă nu a fost răspunzătoare și care se confrunta cu Raquel Lozano, care a avertizat că Julio Ar fi putut avea curajul să se întâlnească cu ea să-i spună tot ce-i spunea pe spate în aceste săptămâni.

Răspunsul lui Julio a fost imediat. Omul de afaceri Am folosit Twitter pentru a răspunde la acea dezbatere care a fost generată în fața camerelor. Și lasă mai mult decât o presiune pentru puterea lui, atât decizia, cât și cuvintele.

"Este minunat că, acum, unii dintre foștii mei parteneri nu cred că e bine că nu am participat la dezbaterea finală. Atunci când o persoană este CALUMNED, ei nu participă până când își cer scuze. Se numește demnitate. Să vedem dacă învățați ", au fost cuvintele sale din rețeaua socială.

Este minunat că acum unii dintre foștii mei colegi nu cred că e bine că nu a participat la dezbaterea finală. Ei bine, vă explic, când o persoană este CALUMNED acea persoană, ei nu participă până când își cer scuze. Se numește demnitate, să vedem dacă învățați # GHDÚODBTFinal

- Patrick Swayze din Jaen (@JulioARuz) 14 aprilie 2019

Mai multe știri despre Julio Ruz ...

- Julio Ruz a atacat după ce a trimis o fotografie a fiicei sale cu María Jesús

- Julio Ruz ar putea fi condamnat la doi ani și jumătate de închisoare

- Atacul lui José María Gil Silgado către Julio Ruz

Video: 'Déjate querer' El videoclip de GH DÚO. Mediaset (Decembrie 2019).

Loading...