Celebritati

Adele și Simon Konecki se separă după șapte ani de relație

Există multe ocazii în care relațiile se încheie, dar aceasta nu înseamnă că știrile sunt mai puțin șocante. De data asta a fost Adele care, după șapte ani de relație, a anunțat separarea ei de soțul ei, Simon Konecki.

Acesta a fost prin intermediul reprezentantilor sai, dupa cum a anuntat cantaretul. Ambii au un fiu comun, Angelo, și sunt de acord să încerce să facă divorțul cât mai prietenos posibil pentru a proteja copilul. "Ei se angajează să-și înalțe fiul împreună cu dragostea", spune afirmația, în care susțin și asta "Ca întotdeauna, ei cer confidențialitate, nu vor mai exista alte comentarii."

Cuplul sa căsătorit într-o ceremonie secretă în 2016 iar cântăreața, care este foarte geloasă pentru intimitatea ei, nu a confirmat-o până la ceremonia de decernare a premiilor Grammy în 2017. "Eu le dedicăm Academiei, conducătorului meu, soțului meu și fiului meu. Te iubesc Tu ești singurul meu motiv. Vă mulțumesc foarte mult ", a spus el când a colectat cele trei premii pe care le-a luat.

Mai multe știri despre Adele ...

- Adele oficiază nunta celor mai buni prieteni ai săi

- Controversa petrecerii de ziua de nastere a lui Adele inspirata de "Titanic"

- Adele arată cu această uimitoare fotografie că ea este cel mai mare fan al Spice Girls

Video: Adele y su esposo Simon Konecki se separan después de más de 7 años juntos. (Februarie 2020).

Loading...