Celebritati

Jordi González amenință să denunțe pe cei care acuză "GH" de tongo

Se apropie sfârșitul "GH Duo" și cu ea speculațiile câștigătorilor. Toată lumea are preferința lor, chiar și mass-media în sine, care ecou ceea ce se întâmplă în realitate. Cu toate acestea, Telecinco nu ar trebui să se poziționeze în favoarea oricărui concurent, așa cum fac de obicei prezentatorii galelor lor diferite.

Chiar și așa, există mijloace pe care le-am introdus a încadrat o anumită neutralitate în câștigătorul "GH Duo" și consideră că unul dintre ele este favoritul lanțului și, prin urmare, au un geamantan de 100 de mii de euro asigurat. Nu este prima ediție la care se fac aceste speculații, nu este pentru că este o ediție plină de celebrități cu putere, este foarte comun să recunoști că câștigătorul este mai mult decât hotărâte de direcția programului și că voturile audienței sunt inutile.

Înainte de aceste acuzații, Jordi González sa săturat și a decis să trimită un mesaj tuturor acelor mass-media care ezită că Telecinco are deja un câștigător. "Există o publicație digitală care conține titluri, când se termină programul, ceva foarte recurent "Telecinco știe deja cine va câștiga"Sau" Telecinco a decis deja cine este câștigătorul ". Mă rog pentru aceste mijloace de comunicare care publică faptul că noi decidem cine câștigă vă rog, să ne denunțiți în instanță, pentru că dacă nu voi merge să le raportez", a spus prezentatorul în ultima dezbatere a" GH Duo ".

Pentru moment, pentru final se află în casa lui Guadalix Irene Rosales, Kiko Rivera, Alejandro Albalá, Juanmi și María Jesús Ruiz. Disputa este foarte tensionată și mulți dintre ei au dat momente în interiorul casei care vor marca înainte și după în propria ediție a programului. Deși mulți consideră că acest lucru este de acord, audiența este una va decide cu adevărat cine merită menționată servieta.

Mai multe știri despre Jordi González

- Jordi González îl condamnă pe Kiko Rivera pentru comentariile lui macho

- Jordi González explică absența lui Jorge Javier Vázquez pentru concurenții "GH Dúo"

- Fața față în față a lui Antonio Tejado cu Jorge Javier Vázquez după expulzarea sa din "GH Dúo"

Loading...