Celebritati

Primele declarații ale lui Malú după presupusul său excursie cu Albert Rivera

cea mai rară poveste din istorie În valoare de redundanță. Această relație, dacă există, nu are pe nimeni să o înțeleagă. Malú și Albert Rivera se presupune că au mers împreună într-o călătorie în Portugalia, dar nu sunt nici confirmați, nici negați și că sunt împreună.

Dacă nu sunt, de ce nu s-au decis două dintre cele două figuri media clarificați faptul că nu sunt împreună? Dacă vă cer de 10 ori același lucru și nu răspundeți este mai mult un SINu? Ei bine, va trebui să mai așteptăm ca ea să devină o zi prima doamnă. Îți poți imagina? Revenind la acest punct, sunt primele imagini ale cântăreței după presupusul ei retragere spirituală.

Între asta tocmai a trecut alegerile generale care nu au fost decât calm, și Malú este aproape recuperat din funcționarea saAceastă călătorie nu ar face nici un rău nimănui. De aceea nu sa îndoit prea mult. Când colaboratorii "salvați-mă" ei încearcă să vorbească cu Albert Rivera se întâlnesc cu o dispreț absolut pentru camerele de luat vederi. Îi este frică să renunțe la ceva ce nu trebuie.

Malú, pe de altă parte, este mai bun, dar ne lasă cu miere pe buze. În momentul de față, el nu spune nimic luminat să înțeleagă relația sau să aștepte imaginile extraordinare ale călătoriei sale. Când îl întreabă cum este ea spune că este "bine" însoțită de cârjea ei și de întrebările lui Albert Rivera, dar ea doar zâmbește și mulțumește. Ar putea fi faptul că așteaptă alegerile municipale, autonome și europene? Acesta este mai multe relații politice și media pe care le-am cunoscut până acum. Și, bineînțeles, calendarul nu îi însoțește.

Mai multe știri despre Malú și Albert Rivera

- Albert Rivera și Malú, o evadare romantică în Portugalia

- Malú face primele sale afirmații după zvonurile despre relația cu Albert Rivera

- Memele cu care Malú a intrat în dezbaterea generală a alegerilor

Loading...