Celebritati

Critiza Macarena Gomez pentru noul ei animal de companie exotic

Macarena Gómez a împărtășit lui Instagram o imagine a noului membru al familiei. El a făcut-o dat oamenilor din casă o alpaca. Și, după cum era de așteptat, urmașii săi și mai mult au fost revoluționați și au avut a criticat aspru în rețelele sociale.

În sine, subiectul macotelor și privarea de libertate a anumitor animale este o controversă foarte sunată nu numai pe Instagram, ci pe stradă și orice punct de întâlnire de zi cu zi cu prietenii. Faptul că o persoană celebră are animale ca aceasta ca un animal de companie, sa trezit fără îndoială printre toți urmașii săi și mai mult.

"'Paco, Cuceritorul ", un nou membru din familie. Cadou de întâlniri cu oamenii din casă", a scris actrita lângă fotografia care se afla pe ecranul lui Instagram, unde apare Macarena alpaca purtand o lesa si arata foarte in picioare si in picioare. Macarena poartă pantaloni verzi de măsline, o cămașă albă și o jachetă albastră. Fotografia mai puțin prețioasă. Dar a stârnit multe sentimente mixte.

Mulți dintre urmașii lui i-au scris: "Nu este mai bine să o lași să plece? "," Dar care este nevoia? Cred că este o excentricitate, Îmi pare rău pentru animal "sau" Cât de minim vă explicați în ce condiții este animalul cum ți-a dat-o și nu este în habitatul său natural, unde ar trebui să fie".

Pentru moment actrița nu sa pronunțat dar acum reproșurile sună peste tot. În plus, multe preocupări că este o figură publică și că trebuie răspundeți cu ce împărțiți, deoarece mulți dintre cei care văd fotografia vor dori o egalitate

Alte fotografii care au revoluționat Instagram

- Fotografia cu care Cristina Pedroche revine pentru a provoca Instagram

- Cele mai bune egoițe ale celebrului fără machiaj pe Instagram 2019

- Reflecția Elenei Tablada asupra maternității cu care atacă David Bisbal

Video: Entrevistas de la película Emoji: Macarena Gomez Rebelde y Quim Gutierrez Gene (Februarie 2020).

Loading...