Celebritati

Pedro Almodóvar dezvăluie că un preot a încercat să-l abuzeze ca pe un copil

El a vorbit tare și clar despre un capitol din viața lui, care nu a fost nici ușor, nici plăcut. Poate, cel mai complicat dintre toate lucrurile pe care le-a împărtășit publicului. Pedro Almodóvar El a povestit cum un preot a încercat să-l abuzeze când era doar un copil.

Producătorul a profitat de un interviu cu ediția italiană a "Vanity Fair" pentru a povesti acel episod cu care poate ajuta, foarte mult, oameni care s-au implicat într-o situație similară. "Îmi amintesc cel puțin 20 de copii care au suferit agresiuni la școală. Au încercat, de asemenea, cu mine, dar am scăpat întotdeauna. Era un preot care întotdeauna mi-a dat mâna să o sărut. N-am făcut-o niciodată ", explică el.

Era un preot care întotdeauna mi-a dat mâna să o sărut "

"Cazurile au fost atât de concrete și numeroase încât conducerea școlii trebuia să intervină și ce au făcut ei? Ei au schimbat preoții de centru. Nu a existat nicio pedeapsă. Se acoperă reciproc. Ei au făcut-o și continuă să o facă ", condamnând, denunțând că nimeni nu a făcut nimic pentru a le separa.

Dar există și mai multe, pentru că Almodóvar relatează că el a mers la un alt preot pentru a-i spune ce sa întâmplat și pentru a cere ajutor, iar răspunsul a fost:El a cerut înțelegere și mi-a spus să nu vorbesc cu nimeni despre asta. Dar cum înțelegi un adult care se comportă așa?

Mai multe știri despre Pedro Almodóvar ...

- interzicerea familiei lui Pedro Almodóvar

- întrebarea lui Pablo Motos adresată lui Antonio Banderas despre Pedro Almodóvar și eroina

- "Pulita" lui Yolanda Ramos către Pedro Almodóvar

Loading...