Celebritati

Acest lucru a schimbat paternitatea lui Bradley Cooper

Bradley Cooper A avut un început aglomerat până în acest an. Su "senzație" cu Lady Gaga în filmul "O stea este născut", un film pe care îl conduce și îl interpretează cu artistul, la determinat să înceapă să vorbească despre o posibilă relație dintre ei, cu Irina Shayk, soția actorului, ca centru al tuturor ochilor. Zvonurile care s-au intensificat dupa ce au vazut performantele ambelor pe scena Premiilor Oscar.

Ambii au negat că nu există nimic mai mult decât vibrații bune, prietenie și empatie atunci când lucrează împreună. Atât de mult din ei, încât i-am putea vedea împreună într-un proiect de lucru. Bradley a negat că vor merge la turneu împreună în Programul Ellen DeGeneres, dar nu a negat că are niște idei pentru a putea continua colaborarea cu ea.

"Știți ce credeam că ar fi bine să faceți ceva noapte? Faceți o citire live a filmului și cântați toate melodiile în timp ce citiți scenariul. Ar putea fi la Bowl la Hollywood sau ceva de genul acesta ", a spus el prezentatorului.

Dincolo de relația cu cantareata și cu proiectele care ar putea apărea între ei, Cooper a vorbit despre rolul său de tată și despre cât de mult sa schimbat viața sa de când a ajuns în lume Lea, singura fiică care, în prezent, are împreună modelul rusesc. "Fiind un tată ma schimbat din toate punctele de vedere, pentru că mi-a permis să îmi îmbrățișez copilăria fără teamă de judecată ", a spus el în programul de televiziune.

"Pot juca cu jucării toată ziua sau a se vedea desene animate fără oprire și fără a gândi că îmi pierd viața. Îmi plac desene animate! ", A adăugat el, subliniind cât de minunat a fost în nevinovăția copilariei.

Mai multe știri despre Bradley Cooper ...

- Bradley Cooper trimite un mesaj de ofertă către Irina Shayk în public

- Bradley Cooper nerecunoscut cu această schimbare de "look"

- Atacul fostei soții a lui Bradley Cooper pentru relația cu Lady Gaga

Video: Despre Șarpele Kundalini RO (August 2019).