Celebritati

Angelina Jolie vrea să se întoarcă cu Brad Pitt

Divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt devine din ce în ce mai lungă. Începeți speculațiile și evaluările de ce este nevoie de amândoi. În sfârșit, a fost lansată o sursă anonimă și a clarificat că există mai mult decât măsuri de divorț.

"Angelina a explicat lui Brad că vrea să aibă o relație cu el din nou", spun ei în" Soarele ". Același ziar britanic a fost cel care ia dat Extrem de exclusivă a posibilei relații a lui Brad Pitt cu Charlize Theron. Va trebui să credem asta?

Testele nu sunt puține. Chiar dacă începeți să ezitați cu unul dintre copiii lui Brad Pitt și Angelina Jolie îl sună pe mama Jennifer Aniston, adevărul este că cuplul ar putea gândi mai bine să spargă atât de mulți ani și triumfuri de relație. Familia vine primul și ridicați-vă cei șase copii -Maddox, 17, Pax, 15, Zahara, 14, Shiloh, 12, și gemenii Knox și Vivienne, 10 ani- fiind separate va fi foarte complicat.

"Ea ar dori ca ei să fie din nou o familie și nu pare să poată merge mai departe. De asta este el făcând Brad atât de dificil fiecare detaliu al divorțului său", ei numără" Soarele ". Pentru cei cărora anunța divorțului de" brangelina "a fost una dintre cele mai mari disprețuri care vin din sfera înaltă a Hollywood-ului în 2016, aceste știri îi pot face foarte fericiți.

Ce gândește Brad despre toate astea? Potrivit aceluiași ziar britanic "El vrea doar ca totul să fie fixat, în realitate, acest lucru ar fi putut fi mai mult de un an în urmă, dar ea nu decide"Și, deși au cerut să se declare necăsătoriți, se pare că procedurile vor deveni și mai eterne.

Mai multe știri despre Angelina Jolie și Brad Pitt

- Beneficiile divorțului pentru Brad Pitt

- fiica lui Brad Pitt care o numește pe mama Jennifer Aniston

- Secretul nemaipomenit al lui Brad Pitt pe care Angelina Jolie la descoperit unuia dintre copiii ei

Loading...