Celebritati

Bárbara Rey își pune casa spre vânzare

Aproape de 700.000 de euro este ceea ce întreabă el Bárbara Rey pentru vila sa din orașul Madrid din Boadilla del Monte. Această proprietate mitică, în care, așa cum a raportat în numeroase ocazii, a intrat într-un serviciu de spionaj pentru a lua documente și casete care ar putea demonstra un scandal major în această țară.

Da, are acel mic punct de curiozitate, dar, în plus, casa nu are nimic mai puțin decât 474 de metri pătrați construit și aproape 700 de grădini. Fără îndoială, o bucată de conac pentru cei care o pot permite și, în același timp, fac o favoare unei Barbare care pare să caute venituri într-un mod disperat.

Pentru că acum câteva zile a arătat că ar fi plăcut să meargă pe insula "Sueprvivientes". Dar, desigur, nu cu nici un preț. Și deja știți că efortul economic care a fost făcut de la Bulldog și Mediaset pentru a se converti Isabel Pantoja în cea mai strălucită stea din Honduras, nu a lăsat aproape nici un spațiu de manevră pentru a face față unei alte greutăți, așa cum ar fi fost Barbara.

Regele trebuie să fi fost scurt 3.000 de euro pe care le-ați solicitat pentru chirie din această vilă în ultimii ani. Haide, oricine intră în casă sau o va prelua, va trebui să facă o investiție în reformarea ei.

Rey nu are nevoie de casa asta, deoarece în ultimii ani sa mutat între el Marbella și a lui Totana (Murcia) natal. Casele pe care le aveți acolo nu sunt prea modeste. Mai ales în Marbella, pe malul mării și în mijlocul Milei de Aur din orașul de coastă din Málaga.

Mai multe stiri despre Barbara Rey ...

- atacul lui Bárbara Rey asupra "GH Duo"

- Barbara Rey devine cea mai mare ură a lui Isabel Pantoja

- Bárbara Rey iertează public Chelo García Cortés