Trăi

Orgasmul vaginal este un mit?

Ideea că penetrarea este crucială pentru a avea un orgasm și că penisul este responsabil pentru acel punct culminant este suficient de popular. Nimic nu este mai departe de realitate, pentru că orgasmul nu este exclusiv pentru o zonă și vă spunem motivul.

prin GIPHY

Potrivit Institutul de Sexologie Incisex "Femeia este perfect capabilă să simtă un orgasm și este fals că există femei care sunt considerate nepotrivite". Iar orgasmul feminin "este bucuria emoției erotice manifestată somatic prin intermediul unei serii de schimbări în întregul corp". Creșterea volumului sânilor, lubrifierea în zonele genitale, schimbarea colorării în clitoris și sfarcuri. Și toți cu un sentiment de plăcere generală.

prin GIPHY

Există multe controverse cu privire la zona care oferă această placere și, de fapt, etichete precum: orgasmul vaginal, clitorisul etc. apar. Ei bine, potrivit Incisex, nu există o astfel de diferență pentru că există o singură plăcere: plăcerea generală. Orgasmul durează de obicei câteva secunde, în care există femei care pierd chiar și cunoștințe. Pentru unii, un orgasm este o senzație devoratoare, care te face să strivi și să țipe și pentru alții, este un moment de a te pierde și de a înota în acel moment. Există, de asemenea, cei care o trăiesc mai calm și trăiesc ca o experiență a senzației de pătrundere și plină.

prin GIPHY

Ceea ce este clar, potrivit științei, este că, în cele din urmă, orgasmul este o problemă a creierului, deoarece, fără transmiterea de impulsuri nervoase către măduva spinării și creier, acestea nu ar exista. Pe de altă parte, cel mai implicat organ feminin fizic este clitorisul, deoarece numai în el există mai mult de 8.000 de terminații nervoase și, prin urmare, stimularea lui este foarte necesară.

Potrivit acestor teorii, nu ar exista tipuri de orgasm, ci o sursă de plăcere, iar cheia este să vă bucurați de ea ca pe una care vă satisface. "Cel mai mare obstacol în calea acestei plăceri îl reprezintă graba. Din acest motiv, un alt factor care trebuie luat în considerare este că toată plăcerea și toată fericirea au nevoie de un climat relaxant și calm ", subliniază echipa de experți a Incisex.

Ați putea fi, de asemenea, interesat ...

  • 5 poziții sexuale care te vor face să ajungi la orgasm și îi iubesc
  • Sexul vindecă durerea de cap: cea mai cunoscută scuză ar putea fi o minciună
  • De ce plângi în timpul sexului?

Video: The Horniest Vibrator Scenes from Film and TV (August 2019).