Celebritati

În ziua în care Toñi Moreno a crezut că a fost "moartă profesional"

În ziua în care a fost anunțat acest lucru Toñi Moreno Nu voi prezenta "Traieste viata" să-și lase spațiul spre Emma García și ea pleacă "Femeile și bărbații și viceversa", plânsul audienței spațiale de la Telecinco a răsunat cu un zgomot. Cádiz a reușit să câștige inima și să tragă un nou proiect care să vină să umple golurile complicate care au rămas pe grila María Teresa Campos.

Cu toate acestea, Toñi a trăit momente proaste pe ecranul mic. Foarte rău Cum se poate întâmpla oricui în cariera sa profesională. Prezentatorul ia mărturisit lui Samanta Villar în spațiu "Viața cu Samanta", aducând la lumină acel moment în care credea că nu se poate reconecta niciodată cu publicul.

Am pierdut încrederea în mine "

Eșecul nu este ușor de asumat și ea a experimentat-o ​​cu asta "Între toți" din TVE care nu știau cum să se conecteze cu spectatorii. A fost o rotire ", a mărturisit el. "Am terminat TVE în" Entre todos "și m-am văzut acasă. Am crezut că a murit profesional ", a fost deschisă înainte de tovarășul său din Patru. "Am venit la companiile de producție cu formate, cu scripturi și am văzut fețele oamenilor care m-au gândit la mine ca fiind" un lucru sărac ", a adăugat el.

"Am început să mă gândesc că cel care a eșuat era de mine, că nu mai mi-a plăcut. Am fost devastat emoțional. Mi-am pierdut încrederea în mine. El nu ma recunoscut ", a mărturisit el, deschizând inima acelei audiențe cu favoarea căreia o face acum.

Din fericire, viața oferă mai multe oportunități. Astăzi, Moreno, și-a recăpătat încrederea în sine și în munca ei. Acum, la vârsta de 45 de ani, are doar un vis prioritar de îndeplinit: a fi mama.

Mai multe stiri despre Toñi Moreno ...

- Toñi Moreno își întrerupe tăcerea după schimbarea programului

- fotografia First Communion a lui Toñi Moreno, care a revoluționat Instagram

- Toñi Moreno mărturisește că a suferit depresie