Trăi

Ești vegană? Tot ce trebuie să știți înainte de sex

Se pare că interesul pentru mediu și bunăstarea animalelor nu mai este o problemă pentru câțiva. Aproape un sfert dintre tinerii cu varste intre 18 si 24 de ani au devenit vegani in ultimul an, potrivit unui studiu al BOL Foods, alaturi de 14% dintre cei peste 50 de ani, potrivit Bupa Health Clinic. În Spania, de exemplu, comenzi pentru vegetariană acestea au crescut cu 160%, în conformitate cu Deliveroo.

Dar acest stil de viață care se bazează pe respectarea animalelor nu se mai aplică doar la crearea unei diete bazate pe produse care nu sunt de origine animală. Cererea de alternative la părul pielii sau animalelor a crescut de asemenea considerabil în ultimii ani. În luna februarie, orașul Los Angeles a găzduit prima săptămână din vegană, unde am putea găsi alternative originale care să respecte bunăstarea animalelor, în timp ce sloganul "Mănâncă păsărică este vegan"Am deconcert câteva și mi-am adus mișcarea pro animală mai aproape de lumea erotismului.

prin GIPHY

"Am creat Bijoux Indiscrets în 2006 cu scopul de a găsi alternative la materialele de origine animală și de a reduce la maxim produsele cu acest tip de componentă", comentează Elsa Viegas, co-fondator și designer al Bijoux Indiscrets, marca de accesorii, cosmetice și jucării intime din Barcelona .

Cea mai recentă colecție de harnaje: MAZE, este fabricată din poliuretan, o alternativă la piele care menține calitatea și designul acestor accesorii. Materialul este respirabil, astfel încât să poată fi purtat pe piele, pe lenjerie sau pe orice îmbrăcăminte.

prin GIPHY

În ceea ce privește produsele cosmetice, mai precis cosmeticele intime, lumea erotismului se transformă în mese și de fiecare dată găsim în formulele lor mai multe produse care aleg ingredientele vegetale și naturale. Lumanari de masaj de la Bijoux Indiscrets nu contin ceara de albine, dar de migdale si ulei de nuca de cocos care nu numai că menține caracterul vegan al mărcii, dar permite, de asemenea, menținerea temperaturii flacării scăzută, astfel încât la aplicarea uleiului să nu ardă, să hidrateze și, de asemenea, să aibă grijă de piele.

șiPrezervativele?

Dacă nu ați avut o abordare vegană, veți fi surprinși să știți că majoritatea prezervativelor prezente pe piață NU este potrivit pentru vegani, deoarece conțin cazeină.

cazeină nu este nimic mai mult decât o proteină derivată din lapte, care este folosită pentru a face prezervativul mai moale și mai flexibil / elastic. Consecința este că, dacă sunteți vegană sau aveți alergii sau intoleranță la lactoză, trebuie să evitați prezervativele tradiționale și să alegeți una dintre alternativele potrivite pentru dumneavoastră.

Prezervativele vegane sunt fabricate fără cazeină sau alte elemente de origine animală.

¿De unde știți că prezervativul este vegan?

Trebuie să fiți atenți la faptul că marca are:

1. O sigilare sau o certificare vegană (este cea mai bună garanție)

2. De obicei, aceste branduri declară în mod deschis ingredientele lor (transparență absolută, cum ar fi Green Condom Club)

3. Oferiți modele de prezervative fără latex (nu purtați cazeină)

De asemenea, ...

  • Șapte lucruri care se vor schimba dacă devii vegan pentru o lună
  • Ce este nutriția empatică?
  • Alimente (și alte lucruri) care arată ca veganii, dar nu sunt