Modă

Paula Echevarría are cea mai impresionantă rochie de partidă a firmei favorite a lui Cristina Pedroche

Paula Echevarría el se află intens în timpul Săptămânii Mondiale din Malaga împreună cu partenerul său Miguel Torres, cu care a împărtășit recent una dintre cele mai romantice fotografii ale lui Instagram.

Amores a parte, actrița ne-a făcut să fim nebuni (din nou) pentru alta haine care a apărut în contul dvs. Instagram, deși de data aceasta nu este semnătura lui favorită cu cost scăzut sau Stradivarius, care nu se separă să se arate cu toate blugi.

Cel care a fost protagonistul "Velvet" a împărtășit pe Instagram Stories a selfie în prim-plan, cu un aspect frumos, cu ochi fumatori și buze roz care se îmbină perfect cu îmbrăcămintea care ne-a făcut să sari alarmele și din care se apreciază numai partea superioară. Este o rochie? Este o blazer? Nu am știut până nu am găsit-o pe site-ul web semnătura favorită a lui Cristina Pedroche: Capriche.

Paula Echevarría cu cea mai impresionantă rochie din garderoba ei. povestiri instagram

rochie de Paula Echevarría Este unul dintre cele mai impresionante care au apărut până în prezent. Este traversată la talie, așa că lasă un a super-sexy necklineEste catifea Multe "brilli brilli", este tendință datorită manecutelor și tonului albastru, vă va evidenția bronzul.

Paula Echevarría în Săptămâna Mare din Malaga cu rochia Capriche. Gtres

Un îmbrăcăminte care este o fantezie autentică pentru aceia evenimente speciale în care veți fi centrul tuturor ochilor. Fichalo să supraviețuiască la jumătatea timpului cu mult stil și să o combine cu un stiletto pentru a fi cel mai elegant. deal 159,90 euro și este disponibile în toate dimensiunile. Cumpara-l acum sau lamentalo pentru totdeauna!

Capriccio Basari rochie. (159,90 euro). Capriche

Nu ratați ...

- Trucul pantofilor lui Paula Echevarria pentru a vă face picioarele mai lungi (și subțiri) cu blugi

- Jacheta de discount Paula Echevarría este perfectă pentru aspectul tău în afara sezonului

- Cele 10 cele mai bune rochii ale lui Cristina Pedroche pe Instagram pentru a inspira cel mai sexy aspect al primavara