Frumusețe

Celebrul sărbătorim triumful "frumuseții invizibile"

Nu este un secret: Tacha Beauty a devenit templul lui frumusețe de celebru și influențatori cum ar fi Paula Echevarría, Maribel Verdú, Vicky Martín Berrocal, Blanca Suárez, Marta Hazas, Nuria Roca, Juana Acosta, María Pombo, Paula Ordovás, Marta Carriedo sau Alba Díaz. Au trecut celebrități de toate vârstele pentru a testa măștile lor de carbon activat irezistibil și eficiența lor tratamente pentru a reduce celulita sau pentru a vă pune în mâinile celor mai buni stilisti și a face o schimbare de aspect fără temeri, printre multe alte servicii pe care le oferă.

Suntem cei mai răi cu prejudecăți și ea ma învățat să nu judec. "

maribel verdú

Acum, fondatorul ei Natalia de la Vega Tocmai a publicat o nouă carte pe care a prezentat-o ​​marți la Madrid cu familia, prietenii și clienți speciali. "Frumusețea invizibilă" (Ed. RBA) nu vorbeste despre frumusete, vorbeste despre istoria, viata si experienta unei femei intreprinzatoare care a realizat succes în ciuda adversităților.

"Citind-o, obișnuiau să-mi pun mâna pe cap, dar asta e doar așa Este autentic, este așa ", explică Maribel Verdú despre carte și adaugă despre Natalia:" Este una dintre cele mai bune prietene, este cea mai generoasă, mai bună și mai naturală persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Suntem cei mai răi cu prejudecăți și ma învățat să nu judec".

Și aceasta este doar atitudinea femeii de afaceri cele mai iubite de ceilalți oaspeți celebri, care au fost de acord cu acea personalitate copleșitoare care vă prinde și vă invită odată ce ați intrat unul dintre centrele sale Vrei să vii din nou și din nou. "Această carte este explicația rațională a de ce era atât de confortabil în Tacha, Natalia a creat o oază mică în mijlocul Madridului ", spune Marta Hazas.

Cheia succesului?

Natalia de la Vega nu numai că a creat o comunitate de clienții credincios și pasionat de frumusețea lumii, dar care a transformat Tacha aproape într-o centru de terapie. "În această viață avem cu toții probleme, este mai ușor să se deschidă oamenilor care nu te cunosc, într-un centru de frumusețe în interiorul unei cabine unde nimeni nu te cunoaște, multe lucruri sunt socotite, eu nu dau sfaturi, dar cred că ascultarea este foarte importantă și când asculți și tu ajuți ", explică Natalia.

Femeia de afaceri are mai mult de 150.000 de adepți pe Instagram, Un alt factor care ia ajutat să crească: "Mulțumită rețele sociale avem un a vizibilitate pe care nu am avut ani în urmă, încă mai cunosc clienți care preferă să nu se expună și despre care vorbesc și în cartea mea ", concluzionează el.

Nu ratați ...

- Vicky Martín Berrocal a încercat deja masca neagră a lui Tacha pe care celebritățile o adoră

- Cel mai bine păstrat secret al firmei și chipul perfect al lui Paula Echevarría

- Tratamentul favorit al lui María Pombo pentru a elimina celulita și a arăta picioare frumoase

Video: PAŞTELE ROHMANILOR SAU PASTELE BLAJINILOR Prima parte (Decembrie 2019).

Loading...