Modă

Avem trucul Victoria Beckham care resuscită orice aspect

Colecția sa de primăvară a făcut foarte clar: deși Victoria Beckham nu se mișcă un milimetru de stil minimalist și rafinat, într-o chestiune de culori riscă cel mai mult. deja am făcut valul când am văzut cum a combinat pantalonii roșii roșii cu o bluză albastră deschisă, o combinație uimitoare unde sunt. Și astăzi le dăm salturi de bucurie deoarece ne dă două idei noi de a actualiza, prin culoare, costumele noastre. Atenție, deoarece cele două fotografii pe care le-ați postat în această săptămână sunt, de asemenea, super inspirabile.

Un alt joc de culoare radical de Victoria Beckham: roșu și verde de măsline. Instagram

Îi place tot ce-i cu "belfie" Victoria Beckham a decis să încarce această săptămână în profilul ei Instagram și în care o vedem îmbrăcată ireproșabil cocktail, urcând pe masina lui imensă. Nu ne putem gândi la o idee mai bună despre stil decât la combinarea verde a unei rochii cu măsline minimalist, cu pantofi de lounge foarte roșii vii. Contrastul este fantastic și ne convinge să colțăm salvatorii pentru totdeauna pompe negre la care am recurs pentru acest tip de excursii formale.

Cel mai bun mod de a actualiza cămilă: cu niște pantofi roz. VICTORIA BECKHAM

Cu o coerență totală, Victoria Beckham folosește același rând cromatic pentru a da un nou sens toaletelor recurente din cămilă. Este un aspect care poate fi un pic plictisitor și previzibil, dar cu truc Beckham ajunge la un interes neașteptat și chiar dobândește o atingere distractivă. Nu este un geniu de a adăuga niște pantofi cu toc înalt fuchsia roz?

În Zalando am găsit un salon de fuchsie cu toc înalt. Zalando

Dacă îndrăznești clona frumusețile Victoria Beckham, Zalando are în colecția sa de primăvară tocuri foarte mari (10 centimetri), de asemenea cu ascuțit și în diferite culori, inclusiv roșu și roșu de fuchsie pe care îl căutam. Ele sunt de marca Mykel și nu sunt deloc costisitoare: 39,95 EUR.

O versiune mai discretă a saloanelor de fuchsie, de asemenea în Zalando. Zalando

Dacă atât de mult călcâiul este prea mult pentru dvs., există o altă opțiune mai discret de asemenea, în Zalando. Este vorba de pantofi cu platformă (unu și jumătate centimetri) și cu toe rotunjite, mult mai mult confortabil (Talpă de 7,5 cm). Ele sunt de la marca Gabor iar pretul este ceva mai scump: 79,95 euro.

Nu ratați

  • Acești "adidași oblici" de Mery Turiel au costat mai puțin de 50 de euro
  • Zara copiază un design Gala González și acest lucru reacționează ca o regină
  • Cu sinceritate, Jules poartă carulul de mini pe care îl veți dori în această vară

Video: Victoria Beckham : ses seins siliconnés XXL ? Elle regrette ! (August 2019).