Modă

Mery Turiel are cheia pentru a transforma aspectul de bază în cel mai elegant

Nu este întotdeauna ușor să ai îmbrăcăminte sau "look" în garderobă pentru fiecare ocazie care ne este prezentată, așa că, în general, ceea ce avem de obicei în "dulapul" nostru sunt toate articolele de îmbrăcăminte de bază care sunt capabil să se adapteze la orice "aspect" și care nu depind de modă sau tendințe.

Dar de câte ori am ieșit din muncă? un eveniment pe care nu ne-am așteptat și care necesită o schimbare de stil pe care nu o putem realiza întotdeauna. Și este că nu aveți întotdeauna timp să mergeți acasă și să schimbați stilul nostru complet. Atunci trebuie să o transformăm cu anumite articole de îmbrăcăminte de bază, care adaugă mici modificări la aspectul nostru și se pare că Încă o dată, Mery Turiel ne-a inspirat să o realizăm.

Cum? Ei bine, cu un aspect simplu "total negru", o haină albă și sandale, cu călcâi în culoare maro deschis. Un amestec de haine foarte ușor de copiat cu care puteți obține în câteva secunde un "lookazo" de 10 și super-elegant.

În acest caz, "influențatorul" a combinat două culori neutre în stilul său (alb-negru) cu maro din sandalele sale. O modalitate perfectă de a face ca aspectul să fie mai atrăgător pentru aspectul cu un ton care nu se potrivește cu restul culorilor.

Aveți deja tot ce aveți nevoie pentru a vă transforma aspectul! casual în cele mai elegante Ce aștepți să-ți creezi propriul stil?

Nu ratați ...

- Acest "influențator" a semnat deja aspectul pe care îl putem purta în orice zi a săptămânii

- Nuria Roca a făcut cu fusta cu efect de vinil care se simte mai bine

- Vicky Martín Berrocal are costumul Zara care te va face să arăți mai înalt