Trăi

Ia micul dejun cu fulgi de ovăz și sănătatea ta se va îmbunătăți

În multe ocazii acest cereal a fost botezat ca terapeutic din cauza tuturor beneficiilor pe care le aduce sănătății. Dacă începeți să introduceți fulgi de ovăz în dieta dvs. (în oricare dintre formatele sale), în special în micul dvs. dejun, veți vedea multe îmbunătățiri ale sănătății.

Ca regulă generală, ei se simt bine la stomac, satisfac satisfacția întreagă dimineață și conțin, de asemenea, proprietăți diferite care influențează sănătatea noastră într-un mod foarte pozitiv. Și asta este Făina de ovăz este o cereale super-completă și echilibrată; Acesta este compus din carbohidrați și fibre, dar oferă, de asemenea, mult mai multe proteine, grăsimi și minerale decât alte cereale. Deși, în cantități mai mici, găsim de asemenea mici doze de calciu, acid folic și alte vitamine din grupa B. Dar pentru a ști că fulgii de ovăz pot fi al tău cel mai bun aliat pentru micul dejun aici vă lăsăm câteva motive suplimentare care vă vor convinge de beneficiile sale :

PIXABAY

- Conținutul său de fibre solubile și insolubile face ca făina de ovăz să fie perfectă reglați sistemul digestiv. Fibrele solubile formează un fel de gel care ajută la reducerea colesterolului și stabilizează nivelurile de glucoză din sânge. Insolubil ajută la reducerea constipației și îmbunătățirea sănătății intestinale.

- Conține o serie de antioxidanții numiți avenanthramide, a cărui acțiune a demonstrat că promovează activitatea antiinflamatoare și poate oferi o protecție suplimentară împotriva bolii coronariene, a cancerului de colon și a iritației pielii. În plus, exercită controlul asupra tensiunii arteriale.

-Ajutor de control de greutate. Ovăzul este un aliat excelent al dietelor deoarece te tine satiat pentru mai mult timp și vă împiedică să luați alimente interzise, ​​grație polizaharidelor sale absorbite lent.

-Este a super ușor pentru a pregăti micul dejun. O ceașcă de fulgi de ovăz gătit conține aproximativ 150 de calorii, patru grame de fibre și șase grame de proteine. Dacă doriți să vă îmbogățiți aroma, puteți să o amestecați cu miere, gem sau banană. Această combinație vă va ține departe de automatul de vânzare până la amiază.

Play Video: Faceți clic aici pentru a vedea ce alimente cu mai puține calorii puteți adăuga la dieta dumneavoastră

- Pe de altă parte, așa cum am spus, ovăzul este foarte bogat în substanțe nutritive cum ar fi tiamina, magneziu, fosfor, zinc, mangan, seleniu și fier. Pe de altă parte, este fără gluten și aceasta face ca ea să fie favorită a multor celiaci.

- Vitamina B1, calciu și alcaloizi consolidarea sistemului nervos În același timp, acestea favorizează capacitatea de a se relaxa, concentra și preveni epuizarea psihică.

Cât va dura până acum să vă pregătiți primul bol de fulgi de ovăz pentru micul dejun?

Sunteți interesat și de ...

  • 5 alimente antiinflamatoare pe care ar trebui să le includeți în dieta dumneavoastră
  • Tot ce trebuie să știți despre dietele cu conținut scăzut de carbohidrați
  • Trucuri pentru a consuma mai puțin carbohidrați