Celebritati

Prima imagine a fiului lui Guillermo Martín

Guillermo Martín și Lidia Reyes Au devenit una dintre puținele cupluri - să nu mai vorbim singurele - care au început să apară în "Operación Triunfo" și dragostea durează până astăzi. În plus, el este primul copil născut din fructele programului muzical.

"Era un copil cu ochii lipiti. Aveți deja o lună și două zile. Tremurați lumea venind Willy!", a scris tatăl, încântat, fără să-și uite timpul petrecut în programul care a marcat viața atât a lui cât și a fetei sale, afirmând că copilul său este" câștigătorul "OT" în întreaga lume. "Mama, pe de altă parte, Ea a prezentat încă, deși ea a prezentat evoluția sarcinii de către Instagram.

Ambii au participat la "Operación Triunfo 2005"", prima ediție a concursului emis pe Telecinco, în care Sergio Rivero El a fost proclamat câștigător. În acel moment dragostea sa ridicat și ei și-au început relația de a se căsători în 2016 în Córdoba. Timpul lui în program împreună nu a fost foarte lung: Guillermo Martín se afla pe locul zece a programului, în timp ce Lidia Reyes a avut mai mult noroc și a rămas pentru încă trei săptămâni, rămânând al șaptelea.

Mai multe știri despre nou-născuți ...

- Elena Furiase își ia fiul pe plajă pentru prima dată

- Detaliile ofertei lui David Bisbal și Rosanna Zanetti către fiul său Matteo

- Martiño Rivas, tatăl primului ei copil cu Kayoko Everhart