Modă

Acesta este cel mai sexy vârf al sezonului pentru a vă arăta spatele

Du-te pregătirea "listă de dorințe"în Zara, deoarece acest top asimetric, cu gâtul halter și goana înapoi, va deveni una dintre vârfurile virale ale sezonului. și noi nu spunem acest lucru, nenumărați "influențatori" spun că o au deja și o strălucesc, da, cu blugi.

Începutul lui Zara: 22,95 de euro. D.R.

Este a imprimate de sus a noii colecții de Zara care este legată în jurul gâtului și lasă întregul spate expus, așa că uitați sutienul dacă doriți să purtați această piesă așa cum este ea. Favoritul nostru a fost Cristina Pérez, a influentator Andaluzianul care la purtat cu blugi cu toc înalt și sandale cu toc înalt. Dar puteți alege să o purtați cu un pantof plat sau chiar cu adidași. Cu siguranta rezultatul este la fel de bun.

În plus, există și cei care au îndrăznit să o poarte cu pantalonii pentru elefanți, care au același model pe partea de sus. Și ne place, de asemenea! Este disponibil din dimensiune XS la XL și costă 22,95 euro. Înregistrați-vă modul în care au luat și mucegăiți acest top frumos în stilul dvs. Este un pariu sigur!

"Influența" Mayka Martos cu setul de Zara. D.R.

De asemenea, ...

  • Sunteți însărcinată? Aceasta este rochia care se simte cel mai bine
  • Nu veți putea rezista acestui articol de îmbrăcăminte Zara
  • Paula Echevarría dezvaluie bikini Calzedonia care va fi o tendinta