Frumusețe

5 motive pentru a merge la sala de sport si sa te distrezi!

Am aterizat în mod regulat în timpul anului când grăbirea pentru operația de bikini este urgentă și cu ea mantra "Trebuie să merg la sala de gimnastică!" Aici vă oferim 5 motive bune pentru a vă bucura de sală de gimnastică.

1.- Aceasta va crește stima de sine pentru că veți vedea mai bine: îmbunătățirea stării noastre fizice ne face să ne simțim mai siguri în legătură cu noi înșine. Cu toate acestea, este de înțeles că, după o zi lungă, ia în considerare să mergi la sala de sport și mai ales gândiți-vă la eliminarea machiajului produce o mulțime de lene. Pentru a elimina machiajul în sala de gimnastică? Da! Pulverizarea și machiajul sunt o bombă cu ceas. Porii înfundați pot duce numai la cosuri, cosuri și grăsimi ... FOREO, faimos pentru dispozitivele sale de frumusețe facială, o știe.

Marca suedeză a creat Conceptul de frumusețe activă: păstrați corpul și pielea în formă. Cu ajutorul dispozitivelor sale de curățare a feței, în doar un minut pielea pare mai radiantă, datorită combinației unice a pulsațiilor T-Sonic și punctelor de contact siliconice ultra-igienice, care exfoliază ușor celulele moarte, machiajul, sebumul și impuritățile.

FOREO ne recomandă să curățăm și fața după ce ne-am exersat elimina toate toxinele a pielii. Încercați LUNA Mini 2 pentru a obține o piele extraordinară toată ziua și veți vedea cum devine o necesitate în sacul de la sală.

2.- Veți simți bucuria și bunătatea: exercițiul fizic eliberează o cantitate suficientă de endorfine răspunzând că la sfârșitul sesiunii de sală de gimnastică vă simțiți fericit și bine. Dopamina este de asemenea produsă, un neurotransmițător responsabil pentru a obține "cuplat" la sală de gimnastică.

Foreo

3.- Veți întâlni oameni: și, cine știe, chiar și sufletul tău! De fapt, în conformitate cu sondaj realizat de FOREO la mai mult de 2.000 de persoane din 30 de țări diferite, 70% recunosc că motivația lor principală de a merge la sala de sport este de a găsi dragoste.

4.- Vei dormi mult mai bine: o sesiune de sală bună generează serotonină, hormonul de somn, asigurând un somn odihnitor. Ne vom trezi cu o dispoziție mai bună și cu un aspect proaspăt și radiant.

5. Îmbunătățiți sănătatea: nu în ultimul rând, să faceți exerciții fizice în mod continuu îmbunătățește starea fizică și semne vitale. Fundamentală pentru o viață de calitate!

Deși există multe mai multe motive pentru a merge la sala de sport, aceste 5 sunt suficiente pentru a pune în practică mantra "Trebuie să merg la sala de sport".

Video: Ce Sa Faca Fetele La Sala ! (Decembrie 2019).

Loading...