Frumusețe

Succesuri și erori de machiaj care modifică dimensiunea ochilor

Deghizați, îmbunătățiți, pierdeți în greutate, volumizați ... Utilizările machiaj de-a lungul istoriei lor au devenit infinite în timpul îmbunătățirea aspectului nostru. În cazul în care nasul și obrajii sunt în căutarea unui efect de tuning și de reducere, datorită Conturarea, opusul se întâmplă complet în ochi, a face perfectdeschideți și măriți aspectul în mod semnificativ. Și realitatea este că există multe trucuri de machiaj pentru a vă face ochii să pară mai mari decât sigur că nu știați.

"Ei mă întreabă în mod constant sfaturi despre cum să-ți faci ochii să pară mai mari cu machiajul, acești pași vă vor ajuta. tehnici pentru a păstra ochii să pară mai mici", explică Huda Kattan, fondator al firmei de cosmetice Huda Beauty și unul dintre cei mai influenți bloggeri / influențatori în lumea frumuseții prin intermediul rețelelor sociale. (Doar pe Instagram se acumulează mai mult decât 36 de milioane de adepți). Și nu numai că el triumfă cu el linia de machiaj, dar îndrăznește să încerce și să inoveze cu orice tehnică nouă, ca în ziua în care a încercat să-și îndoaie părul cu o sticlă de plastic într-un minut.

Acum un nou video, care a atârnat atât de mult în Youtube ca în Instagram TV, despre cum să măriți aspectul El și-a condus pe toți urmașii săi nebuni. Deoarece nu numai că a învățat ce trebuie făcut, dar și ce nu trebuie făcut pentru ai comite pe aceia erori de machiaj Ele pot strica orice aspect frumos. Fii toate trucurile!

Folosiți bine agentul de concealer

Dacă o să utilizați proofreader pe pleoape, faceți-o în mod eficient. Nu este vorba numai de corectarea imperfecțiunilor mici, ci de a profita de acestea măriți aspectul. Aplicați direct pe migdală a ochiului cu o culoare similară cu tonul bazei de machiaj. Dacă este un ton foarte alb, ochiul va arăta mult mai mic atunci când este absorbit de lumină.

Strângerea pleoapelor

Huda Beauty recomandă să continuați cu tonuri de pământ și machiaj pe pleoape. Este foarte important conturul pleoapei pentru a crea un efect de lumină și umbră care volumizează osul frunții și adâncimea prizei de ochi. "Cu această tehnică pot câștiga spațiu între sprâncene și ochi cu care veți observa o mare diferență", explică artistul de make-up.

iluminat

iluminat Este unul dintre cei mai importanți pași atunci când vine vorba de a face ochii să pară mai mari. Huda Beauty explică faptul că este la fel de simplu ca aplicarea unui pic de evidențiați sau o nuanță strălucitoare în tonuri ușoare de pe pleoapă, sub arcul sprâncenelor și al ochiului lacrimal. Eroarea ar fi aplicarea unei umbre negre direct pe întregul pleoape mobil. "Acest tip de umbră întunecată absoarbe toată lumina din zonă, astfel încât ochii vor arăta foarte mici", spune el în film.

Eyeliner și dermatograf

Uneori tind să crezi că a dermatograf mai gros subliniază aspectul, dar Huda arată că aceasta este o greșeală. În mod ideal, a subțire și stilizat dermatograf pentru a crea o "linie falsă de gene" care începe cu un vârf mic în lacrimal. În ceea ce privește creioane, uitați tonurile întunecate de pe linia de apă. Utilizați culoarea albă pentru a câștiga un milimetru de spațiu.

Mască pentru măști

Pentru Huda este cel mai important pas și cea mai mare greșeală pe care o poți face este să o ignori. Genele contribuie la mărirea ochilor și pentru a spori aspectul. Ea folosește fals pentru rezultate mai bune. Sunteți gata să încercați acasă?

Nu ratați ...

- Cum să măriți ochii și buzele cu machiajul

- Trucuri de machiaj pentru a vă face ochii să pară mai mari după 40 de ani

- Cum să obțineți ochii mai mari numai cu ajutorul unui dispozitiv de înțepare a genelor

Video: My Friend Irma: The Red Hand Billy Boy, the Boxer The Professor's Concerto (Februarie 2020).

Loading...