Trăi

Cele trei practici sexuale neconvenționale care sunt în plină expansiune

Sexul evoluează în mod constant. Deși principiile fundamentale ale relațiilor sexuale rămân intacte, adevărul este că în fiecare zi oamenii descoperă și realizează practici necunoscute până acum. Noile generații inovează, au o minte mai deschisă și se lansează pentru a încerca noi experiențe.

"În căutarea plăcerii, inovația și încercarea lucrurilor noi este esențială pentru a nu stagna. În ultimii 10 ani, sexul a suferit o schimbare radicală determinată, în principal, de voința de a cunoaște și de a avea noi senzații ", spune Alberto Gooding, de la LELO, marca de jucării erotice de lux.

"De fapt, societatea manifestă din ce în ce mai mult o capacitate mai mare de a atinge punctul culminant în moduri complet diferite, care acum câțiva ani nu ar fi avut loc în propriul lor repertoriu sexual", adaugă el.

prin GIPHY

Trei practici sexuale neconvențional, dar foarte plăcut și în plină expansiune:

1. încornorat: Infidelitățile sunt unul dintre motivele principale ale defalcării infinit de cupluri. Cu toate acestea, cugetul sau cuțitul este o nouă paradigmă în relațiile sexuale. Această practică este asta o femeie cu un cuplu relații cu o terță parte stricată formă. În acest sens, există mai multe posibilități, deoarece de obicei femeia îi spune partenerului ce a experimentat în timpul acestei întâlniri sau, în unele cazuri, cealaltă persoană joacă rolul de spectator al interacțiunii cu o terță parte. . Această nouă tendință, incredibilă cum pare, o face spori entuziasmul ambelor.

2. pegging: Constă dintr-o schimb de roluri unde femeile efectuează penetrarea anală la om, fie cu un tip de jucărie erotică (dildo sau ham), fie cu degetul. Motivul pentru care această practică sexuală este cunoscută din ce în ce mai mult este aceea oferă o plăcere dublă. Pe de o parte, stimularea punctului P apare prin penetrarea anală (Prostata P, echivalentă cu spotul G feminin), care conferă omului un punct culminant mult mai intens și mai plăcut. Pe de altă parte, femeia se întâmplă să o ia poziție dominantă, care vă sporește nivelul de emoție. Cu toate acestea, principalele dezavantaje ale acestei practici constau în teama că mulți bărbați se simt a fi stigmatizați și scutiți într-o înclinație sexuală diferită de a lor, precum și respingerea socială pe care mulți dintre oamenii care se bucură de ea pot suferi. mai tradiționale.

3. fisting: Aceasta este, fără îndoială, practica sexuală cea mai "sălbatică". Fisting, care are o origine sadomasochistică, constă în introducerea pumnului în vagin, deși în cele mai extreme cazuri este posibilă introduceți o parte a brațului. Este chiar făcut în anus. Valérie Tasso, ambasadorul LELO din Spania, subliniază faptul că "fistingul este una dintre cele mai complexe practici și că acestea necesită un nivel mai înalt de cunoaștere, în special în cazurile în care" penetrarea "are loc pe tot parcursul anului. În acest sens, este important să subliniem că, anatomic, anusul nu este pregătit pentru aceasta, deci este foarte probabil ca leziuni de un fel să aibă loc dacă se practică fără pregătire prealabilă ".

În ceea ce privește aceste practici sexuale atât de înfloritoare, Valérie Tasso a subliniat că "acestea au existat întotdeauna, dar este adevărat că suntem martorii unui"redescoperirea extremei"Printre spanioli. De asemenea, dacă astăzi cineva își poate imagina o practică sexuală fără baterii, aceasta sa făcut deja. "