Celebritati

Ana Obregón sfârșește prin plâns când îi dedică un premiu fiului ei, Álex Lequio

Are sensibilitate la piele. Nu este pentru mai puțin. A petrecut șase luni la New York împreună cu fiul său, Alex Lequio, care lupta împotriva cancerului. Viața lui era așa. Departe de familia ei și care trăiește lângă el și pentru el. Fiind singurul său sprijin aproape. Ținând unul altuia. Și invers. Deci nu e de mirare asta Ana Obregón este încântată.

Sa întâmplat ieri. Ana a câștigat premiul Orange, premiat cu cel mai simpatic caracter al inimii de către mass-media Primera Plana. Cu premiul în mâinile sale, el a pronunțat: "Vreau să dedic această recunoaștere fiului meu, care mi-a dat o lecție în viață. Pentru zâmbetul său, forța lui și dorința lui de a trăi. Este pentru tine, Alessandro! Viața vie! "

Și fii emoționat. Ana, care a venit cu siguranță în minte acele vremuri rele, au sfâșiat câteva lacrimi logice. De asemenea, am văzut cum au căzut când sa așezat în fața lui Carlos Sobera în "Volverte a ver" și a povestit despre această experiență tare.

În plus, actrița a vrut să recunoască respectul și afecțiunea pe care presa a avut-o cu ea și cu fiul ei în toate aceste luni. Pentru aceasta, acele mijloace media pe care le facem cronica socială, merităm o răsplată la fel ca a ta. Ne îndoim. Obregón există doar unul și ea ne-a dat de asemenea o lecție foarte importantă în acest an lung de luptă în timp ce procesiunea a intrat în interior.

Mai multe știri despre Ana Obregón ...

- Reuniunea Ana Obregón cu mama ei

- Ana Obregón: "În acest moment nu merit să fiu acuzat de un furt"

- Cel mai dificil moment al Ana Obregón în timpul bolii fiului ei