Trăi

Ești mamă? Ai nevoie de o vacanță fără copii

Fiind o mamă este o slujbă de 24 de ore în cele șapte zile pe care le ai o săptămână. Mai ales când copiii sunt mici. Ei au - împreună cu partenerul lor - să fie conștienți de nevoile lor, să aibă grijă de ei când sunt bolnavi, examinați temele, scăldați-le, hrăniți-le, puneți-le la culcare, etc ... Acestea sunt unele dintre îndatoririle care pot fi extrem de exigente, nu există un moment al zilei fără a vă putea uita complet responsabilitățile și care se sfârșesc prin a cauza că multe mame nu au odihna necesară.

Fiind o mamă este o slujbă exigentă și dacă asta e ceea ce adăugați stres zilnic de trafic, economie, profesie, cuplu etc. cel mai probabil este asta dărâmarea și în curând sănătatea sa mentală și fizică începe să fie subminată.

prin GIPHY

"Mamă poate fi foarte stresant, fie că este vorba de tensiuni financiare, de tensiuni de timp; încercați să faceți o mulțime într-o perioadă foarte scurtă de timp ... de aceea este foarte important ca mamele să se întinecească și să se reînvie singure ", explică Dr. Nava Silton, profesor de Psihologie la Colegiul Marymount Manhattan.

Conform experienței lor, mamele au adesea nevoie de o reîncărcare a energiei, care nu numai că le ajută să-și îmbunătățească sănătatea fizică, au mai multă energie, dar și le oferă liniște. Ea recomandă unii "momcation"(unirea mamei în limba engleză și vacanța, sărbătorile în limba engleză), adică o vacanță a mamei sau vacanțe fără copii.

prin GIPHY

Doriți să "scăpați" de la copiii voștri poate suna puternic, dar adevărul este că sarcina de a fi o mamă este foarte intensă și nu înseamnă abandonarea ei. Cel mai important este să elimini acea vinovăție lăsându-i pe aceștia și să înveți să-ți dedici un pic de timp, să te răscumpere și să ai grijă de tine.

Un raport recent a constatat că numărul de părinți în rândul acestora 40 și 50 de ani Au luat vacanțe fără ca copiii lor să crească. Ei au fost botezați ca "Honeyboomers"Și motivele care tind să fie utilizate pentru a face acest lucru practic trece printr-o paranteză de odihnă și relaxare.

"O călătorie singură este o bună ocazie pentru reuniune. Și să ne amintim că, pe lângă faptul că sunt o familie, ei sunt un cuplu. Și mai bine să ne amintim că ne-am îndepărtat de obligațiile și rutina zilnică, bucurându-ne de romantism și intimitate fără întrerupere ", a spus specialistul.

prin GIPHY

Pe de altă parte, Silton El a adăugat că aceasta este o terapie care aduce beneficii și copiilor care, fiind departe de mamele lor, sunt forțați să rezolve singuri situațiile.

"Este important ca copiii să vadă acel echilibru care, în mod ideal, trebuie să fie atins în situația familială", a spus el.

De asemenea, ...

  • A patra săptămână de sarcină: prima lipsă de perioadă
  • Ce trebuie să faceți înainte de a rămâne însărcinată
  • De ce suntem mai puțin fertili?

Video: BiBi - Vara In Stilul Meu Official Video (August 2019).