Celebritati

Priyanka Chopra le oferă totul în primul concert al lui Jonas Brothers

Panorama muzicală a avut premiera în martie, odată cu revenirea unuia dintre cele mai urmărite grupuri adolescente din ultimul deceniu: Jonas Brothers. În ciuda faptului că nu sa separat niciodată de muzică, grupul a decis să-și amintească și să se alăture premiului "Sucker", o temă al cărui videoclip are prezența fiecăruia dintre partenerii săi: Sophie Turner -Joe-, Danielle Delease -Kevin- și Priyanka Chopra -Nick-.

Pasiunea lui Priyanka Chopra că melodiile lui Los Jonas nu par a fi lungi, dar revenirea la muzica ultimului său soț și a fraților săi la făcut să devină numărul dvs. 1 ventilator. Cel puțin asta a vrut să arate actrița pe Instagram, mărturisind, de asemenea, că concertul a avut loc duminică seara în Atlanta, el a fost primul care sa bucurat de trupa.

"Primul concert al lui Jonas Brothers ... și a fost uimitor! Sunt atât de mândru de tipii ăștia!", a mărturisit cu iluzie. O frază pe care a împărtășit-o cu cuvântul "familie", cu care pare să aibă o mulțime de afinitate. În publicație, a scos la iveală două fotografii, una cu artiștii și una însoțită de restul familiei: părinții și fratele al patrulea, Frankie.

Relația dintre actriță și cântăreață pare să meargă de la putere la forță, și chiar mai mult de când s-au căsătorit în decembrie anul trecut, o nuntă de trei zile de invidiat, unde au reprezentat cele mai bune rădăcini: India și Occidentul. Deci, acesta nu este singurul cuplu care a făcut planuri de căsătorie în ultima vreme, deoarece mijlocul fraților, Joe și Sophie Turner sunt pe deplin angajați în pregătirea nunții lorcă, după amânarea ei, va fi sărbătorită în lunile următoare și că el a mărturisit el însuși în programul lui James Corden, "Va fi o nuntă de vară".

Mai multe stiri despre Priyanka Chopra ...

- Cadoul de lux pe care Nick Jonas la făcut Priyanka Chopra

- Jonas Brothers se întorc pe scenă

- Adevărul despre înstrăinarea dintre Priyanka Chopra și Meghan Markle