Celebritati

Motivul pentru care Julio Ruz a părăsit setul de "GH Duo"

Julio Ruz și María Jesús Ruiz au promis o relație cordială în interiorul casei. Ea era dispusă să meargă unde a venit, să câștige "GH Duo", dar Julio era îndrăgostit și orbirea lui la condus la să comită erori foarte grave de către cei care l-au izgonit din program.

El le-a recunoscut și a cerut iertare. Indiferent dacă este suficient sau nu, este de preferința consumatorului. Dar ceea ce este clar este că bătălia cea mai dificilă a avut-o cu mama lui María Jesús care, fără a face acest lucru în mod public, a exercitat presiune asupra concurentului din spatele scenei. Ylenia la acuzat deja o dată și acest lucru nu a fost mai puțin.

Spre surpriza multora, dintr-o dată, Julio Ruz dispăruse din setul programului. "Ce sa întâmplat cu Julio? Te întreb", spune Jordi González direct mamei lui María Jesús, și se preface că nu înțelege la ce se referă. apărătorul cauzelor pierdute a fost acolo și că cauza nu va fi mai mică.

"Am auzit că se încurcă cu el, dar nu știu de ce nu este aici acum ", a declarat Ylenia pentru Jordi. Deși, întotdeauna, mama lui María Jesús nu a vrut să recunoască faptul că acest lucru sa întâmplat. "Nu l-am găsit pe dedesubt, pentru că totul este înregistrat", a fost justificată.

Cel mai bun lucru este că, înainte de a părăsi setul, Julio vorbea despre adevărată cauză a expulzării sale. Și a spus foarte sincer lui María Jesús: "M-au expulzat pentru că ați intrat în confesional și ați spus că ați fost hărțuită de mine"Deși dorul nu a vrut să recunoască acest lucru și a acuzat programul că a manipulat imaginile cu:Aceasta este o minciună. Întotdeauna te-am apărat.

"Avem mult timp să vorbim și multe lucruri, așa că sunt aici", a insistat Julio Ruz și se pare că acest lucru lui Juani, mama lui Maria Isus nu le-a plăcut. Veți explica public motivul pentru care ați lăsat setul de "GH Duo"?

Mai multe știri despre Julio Ruz

- María Jesús Ruiz, câștigător al "GH Duo"

- Julio Ruz, declinul antreprenorului María Jesús Ruiz sa îndrăgostit

- mama lui María Jesús Ruiz se confruntă cu Julio Ruz

Video: 'Déjate querer' El videoclip de GH DÚO. Mediaset (August 2019).