Modă

Există un caftan în Mango, care va rezolva toate petrecerile voastre în primăvara și vara

Când am crezut că vremea bună a ajuns în sfârșit, am descoperit o nouă scădere a temperaturilor și revenirea straturilor și tricoturilor. Pauza pare să se fi întors pentru a ne face una dintre ale lor, dar asta nu ne împiedică să continuăm să visăm toate acele "priviri" pe care le vom dori să le purtăm dacă se va întoarce soarele și vremea bună definitiv.

Tocmai asta sa întâmplat cu una dintre noile colecții ale lui Mango, în special cu un caftan roz cu paiete care a devenit deja noul nostru articol de îmbrăcăminte preferat.

Motivul? Credem că este îmbrăcămintea perfectă pentru petrecerea noastră și chiar pentru oaspeții că putem privi această primăvară și vară.

Kaftan brodat cu paiete, 99,99 euro. Mango.

Știm că ... s-ar putea să ajungem mult mai departe de vremea bună, dar adevărul este că euSărbătorile de Paști și de vară sunt deja în gândurile noastre și în ele există întotdeauna o îmbrăcăminte capabilă să salveze toate "Aceasta este, fără îndoială, caftanul. O îmbrăcăminte orientală care întotdeauna devine o tendință și asta ajungeți să dați acel contact cu stelele noastre. De fapt, suntem clar că acest nou produs de îmbrăcăminte Mango va deveni cel mai versatil îmbrăcăminte din dulapul nostru, deoarece se pare că este ideal să se combine ambele pantaloni, fusta, rochia ... Toate opțiunile merită!

De asemenea, vestea bună este că chiar Este disponibil pe site-ul firmei în toate dimensiunile. Vestea nu atât de bună este că prețul ei de 99,99 euro Nu este complet accesibil. Fie ca atare, ceea ce suntem limpede este că a devenit deja noul nostru gaj și nu de îndată ce vremea bună va predomina din nou, probabil va deveni și favoritul influențatorilor Nu stați fără ea! Nu poți spune că nu te-am avertizat ...

Nu ratați ...

- Marta Carriedo are blugi de la Levi care fac tipazo

- Am găsit cea mai versatilă rochie de primăvară și este în H & M

- Lara Álvarez a pariat pe cea mai sexy rochie de animale pentru întoarcerea sa la Supraviețuitori