Celebritati

Critică greu de Kiko Rivera pentru mesajul său de încurajare pentru cei care suferă de dependențe

Cine urma să-mi spună Kiko Rivera că un mesaj optimist ca al tău urma să provoace o asemenea agitație - ce-ți poți aminti aici? "DJ", care a mărturisit în timpul șederii sale la casa lui "GH Duo" ce a avut să depășească dependența de droguri, a vrut să aibă niște cuvinte de sprijin tuturor celor care trec prin ceva similar în acest moment.

"Acest mesaj se adresează tuturor acelor persoane care trec prin boala pe care o trec, spunându-le că, dacă poți, mulțumesc pentru aceste mesaje minunate!", Kiko scria cu o imagine a lui. Ce sa întâmplat cu cuvintele lui? Consultați aceste dependențe ca fiind boli.

Răspunsurile, într-un ton foarte critic, nu așteptau. - Kiko, ce boală ați avut? Ai avut un cârlig pentru droguri, perioadă. Boala este un cancer, o tumoare ... ceva ce vine fără să-ți dorești, nu ceva pe care îl cauți în timp ce te distrezi ", poate fi citit într-unul din aceste comentarii de lângă publicația sa despre Instagram.

"Drogurile nu sunt o boală, ele sunt un viciu" sau "boală, nu este prietenă, este ceva căutat ... Boala este o gripă sau un cancer, fiind un dependent de droguri sau dependent este ceva căutat, nu o boală", sunt alte cuvinte critice care au fost dedicate fiului lui Isabel Pantoja .

Unii dintre colegii tăi, cum ar fi Carolina Sobe sau Juan Miguel, i-au scris să-l susțină, punând în valoare faptul că a îndrăznit să fie un exemplu al a ceea ce se poate face și să-l încurajeze să transmită pe toți cei care nu știau cum să aprecieze acest pas înainte.

Mai multe știri despre Kiko Rivera ...

- Prima fotografie a lui Kiko Rivera cu fiicele ei

- Bani mari pe care Kiko Rivera le-a intrat cu "GH Duo", în ciuda pierderii finalei

- Momentul reuniunii lui Kiko Rivera cu mama sa, Isabel Pantoja, în "GH Duo"