Celebritati

Mariii dolari pe care Kim Kardashian și Kylie Jenner le percep pentru publicitate

Kim Kardashian, Kylie Jenner și restul clanului Ei au plătit un milion de euro pentru publicitate în rețelele lor sociale, nu este nimic nou. Cu toate acestea, a fost același Kris Jenner într-un interviu care promova "Păstrează-te cu Kardashianul"Cel care a dat detalii despre modul în care o fac și cât de mult le percepe.

Faptul că Kim studiază legea atunci când faima lui este oprită este foarte surprinzătoare. Fără îndoială, el are atât de multe afaceri deschise și fronturi de bani, încât este practic imposibil ca el să ajungă recunoașterea publică a lui Kim Kardashian. și Kylie Jenner? Cine se plânge că a negat o viață normală și este cel mai tânăr milionar a planetei Pământ (pe care o cunoaștem). Hopa!

Dar locurile lor de muncă nu sunt mai mici decât oricine și le percep mai mult decât toți împreună. "Fiica mea primește în mod constant oferte pentru postarea postului despre brandurile din rețelele lor sociale. Și, bineînțeles, au un a pentru fiecare post pe care îl fac: unul pentru povestiri, altul pentru Facebook, altul pentru Instagram... Totul este detaliat și convenit ", a explicat Kris Jenner în interviul său, și nu numai. publicați ceva sub un milion de euro, dar "Fie că sunt Kim sau Kylie Jenner este mult mai mult".

Cele mai bine plasate publicații sunt cele care se ocupă de tratamente. Și de obicei sunt puțini. Ele sunt foarte riscante, dar este adevărat că nu credem că riscă să-și piardă urmașii. - Dacă e ceva legate de ceva farmaceutic, sau dacă este ceva ce trebuie să bei, să mănânci sau să aplici în corpul tău, trebuie să plătești mult mai mult"a spus Kris Jenner.

Mai multe știri despre clanul Kardashian

- Kylie Jenner se transformă în 21 de ani transformată într-un miliardar

- Kim Kardashian începe să studieze pentru a deveni avocat

- Adevărul despre presupusa operație a lui Kim Kardashian

Video: Kim Kardashian a minţit? Răsturnare de situaţie în cazul jafului de 11 milioane de dolari (August 2019).