Celebritati

Adresa lui "Sálvame", "îngrijorată de greutatea" lui Anabel Pantoja

Când Carmen Borrego și-a terminat provocarea în "Sálvame", Kiko Hernández a aruncat mănușa Anabel Pantoja de a se supune la ceva similar. Ea acceptă cu bucurie. Nu a fost din cauza unei probleme grave, că acum câțiva ani a suferit o intervenție chirurgicală pentru a rezolva mai ușor relația sa cu alimentele, ci pentru ceva mai psihologic. Cu toate acestea, se pare că este dieta care este patinajul nepoata lui Isabel Pantoja.

Este tocmai acea dietă care trebuie să urmeze ceea ce este omis și ceea ce a făcut ca din direcția programului Telecinco să i se acorde atenție. A fost Paz Padilla, care se ocupa de a-i da vestea nemultumirii au avut cu ea pentru că nu o lua în serios.

"Direcția programului se referă la greutatea lui Anabel Pantoja. El face ceea ce vrea ", au fost cuvintele prezentatorului. "Dar așa cum se percepe pe secțiune, El va spune că cu cât este mai mult să piardă în greutate cu atât mai mult îl vor lovi ", A adăugat Mila Ximénez, căruia ia dat asigurări că nu i sa întâmplat.

Anabel Pantoja momente înainte de a se prezenta la procesul de scară. Telecinco.

Deci, înainte de această idee strălucită, managementul programului, de asemenea, a vrut să dea tânărului un ultimatum. "Mi-au spus din direcția programului că poate că ai terminat. Dacă nu pierdeți în greutate și nu vă deplasați înainte, această secțiune va fi de peste ", A transmis Padilla.

Va fi suficientă amenințare ca Anabel să-și pună bateriile?

Mai multe stiri despre Anabel Pantoja ...

- Isabel Pantoja va purta costumele de îmbrăcăminte ale nepoatei sale Anabel în "Survivientes 2019"

- Acestea sunt toate atingerile faciale ale lui Anabel Pantoja

- Anabel Pantoja arde Instagram cu un cocoș senzual