Celebritati

Laura Matamoros primește critici pentru mama rea ​​și răspunde bine

Laura Matamoros A devenit unul dintre cei mai influențați "influențatori" din țara noastră, este o realitate. Brand-urile știu că are o bună legiune de "adepți" și că o folosesc, prin intermediul banilor, pentru a ajunge la un spectru social mai larg.

Dacă adăugăm la asta, acum, merge cu cineva care înțelege subiectul așa cum este Daniel Illescas, nu este surprinzător faptul că în acest an a fost invitată Festivalul Coachella - dramă a rochiei ei - în care, în plus față de muzică, influențele "de sus" ale panoramei mondiale merg în jur.

Ea, foarte mândră, a atârnat o imagine în contul ei Instagram lângă partenerul dvs. Pe lângă el, a scris ceva la fel de simplu ca a "jumătatea mea" că a servit astfel încât cel mai critic sector să îl hrănească fără nici un fel de atenție.

Unii au profitat de acea descriere simplă a imaginii pentru ao acuza, în mod direct, de a-și neglija sarcinile ca mamă. Comentariul care la făcut să explodeze a fost: "Poor Matías ... cât de puțin vede mama lui". Laura nu sa tăiat atunci când a răspuns: "Cât de puțin știi".

De când a născut, cu puțin mai puțin de un an în urmă, fiica lui Kiko Matamoros a măsurat foarte mult publicațiile pe care le-a făcut despre minor, cărora încercați să expuneți pe rețelele sociale cât mai puțin posibil. Aceasta este explicația, pentru cei care vor să înțeleagă, de ce Illescas iese pe tablă și pe copil, nu.

Mai multe stiri despre Laura Matamoros ...

- Laura Matamoros indică un nou mod de a purta blazerul

- Oferta lui Laura Matamoros pe care Makoke a respins-o ca parte a strategiei sale împotriva lui Kiko

- Laura Matamoros are maimuța de stil nou de care avem nevoie