Celebritati

Afișare tensionată între Omar Montes și Asraf Beno

Asraf Beno pe set. Omar Montes, cu conexiune live. ieri, "Este deja la prânz" El a trăit un moment de tensiune, cu traversări de afirmații și insulte între iubitul lui Chabelita Pantoja și ultima adăugire pe lista fostei fiice a lui Isabel Pantoja.

Totul a început cu Omar a chemat pe Harry Potter la Asraf pentru cicatricea care a rămas pe frunte, după acea dispută într-un club de noapte din Madrid cu o lună și jumătate în urmă, în care a rupt un pahar în cap. Modelul a contracarat și a reprimat cântăreața pe care o folosea în numele lui Chabelita pentru a obține o atracție pentru participarea sa la "Supraviețuitori".

Isa mă numește în fiecare zi pentru că nu ești vrednic ca un om "

Atunci, când Montes a lansat bomba: "Isa mă cheamă în fiecare zi pentru că nu ești vrednic de bărbat. Chiar și în momente intime mi-ai pus muzica și toate acestea pot dovedi. Dacă-l arăt, părăsiți televizorul?

Înainte de tensiunea care a fost trăită, după ce Beno a numit "Tin Tin câine " la fosta fetiță, a fost prezentatorul programului, Sonsoles Ónega, care a decis să reducă conversația, care devenise foarte tensionată.

Este clar că au conturi remarcabile, însă operatorul spațiului Telecinco nu era dispus să fie plătit în fața audienței. Omar a făcut o întreagă declarație de intenții și nu avem nicio îndoială că el va da titluri foarte suculente când vă aflați în fața camerelor de pe insulă.

Mai multe știri despre Omar Montes ...

- Omar Montes: "Chabelita plătește totul lui Asraf"

- Omar Montes are o nouă dragoste?

- Noua viață de lux a lui Omar Montes din Columbia