Modă

María Pombo are Lefties de bază care nu pot lipsi în garderoba ta în această primăvară

Știm ... Vârfurile de bază ale jaluzelelor nu presupun nicio noutate, dar avem foarte clar că, ca o bucată de fund a dulapului, nu pleacă niciodată în niciun moment al anului și mai ales în primăvară și vară. De fapt, este în primăvara anului când acest tip de îmbrăcăminte merge de la a fi o îmbrăcăminte de bază la o tendință reală, de aceea "influențatorii" Au început deja să o includă în costumele lor.

Ultimul care a făcut-o a fost María Pombo și este ca un bun "factor de moda", ea știe asta un top de bază extinde posibilitățile de orice stil și mai mult dacă a inclus o altă tendință a momentului: coastele.

Ea a optat în mod special pentru un top de curele de acest tip de punct și include, de asemenea un detaliu al butonului pe față și, de asemenea, a culoarea pământului super frumos

María Pombo el sa combinat cu pantaloni de pânză cu cremă largă. Combinația perfectă pentru unul din acele lookazos de primăvară pe care le-am pierdut atât de mult în această iarnă.

Dar adevărul este că acest tip de topuri ne par perfect pentru a crea tot felul de combinații diferite: cu fusta, salopete, pantaloni si chiar cu o rochie ... Acest îmbrăcăminte poate cu totul!

Dacă te gândești deja să o iei de cap, putem să-ți spunem că îi aparține lefties și că, de asemenea, prețul său este super "low-cost"! Va costa doar 12 euro.

Șaua superioară, 12 euro. Lefties.

Nu stați fără el în acest sezon!

Nu ratați ...

- Plăcile albe care au epuizat Sara Carbonero s-au întors doar pentru 20 de euro

- Noua fusta a lui Zara, care este deja virala

- Aitana provoacă furore cu un corp de lanț "cu costuri reduse" care intenționează să se termine în ore