Celebritati

Carlos Falc a petrecut noaptea în secția de poliție după o discuție cu Esther Doa

Un episod nu atât de minunat este făcut public ca și cei care și-au imaginat tatăl lui Tamara Falcî și soția sa, Estera Doa. Carlos Falc, Marqués de Gràn Gnn, a dat chiar explicații despre ceea ce sa întâmplat după ce a petrecut noaptea în secția de poliție.

Noaptea din 24 februarie Carlos Falcî și Esther Doña au fost la hotelul Eurobuilding din Madrid unde, în cele din urmă, nu au petrecut noaptea. În clipa în care oaspeții au fost martorii unui extraordinar Discuție între tatăl lui Tamara Falcò și soția sa. Atât de puternică a fost discuția pe care vecinii au chemat poliția. Carlos Falcâ-a trecut o noapte în secția de poliție conform contului "LOC".

El însuși a dat explicații despre ceea ce sa întâmplat deoarece discuția a ieșit din mână. Faptul a fost destul de surprinzător, deoarece Carlos Falcî și soția lui au fost inseparabili după operațiunea sa, atât de mult încât a ajuns să se distanțeze de fiica sa. Discuția a venit în conformitate cu Carlos FalcГі:Din partea lui Esther în acel moment a existat o situație de anxietate și durere și discuția a început în timpul cina".

Luând discuția într-o sferă mai privată, au ajuns să ridice vocea în hotelul în care vor petrece noaptea. "În noaptea aceea eram la secția de poliție și dimineața am fost transferat la o altă unitate de mașini. După ce a auzit mărturia, mi-a lăsat liber și fără acuzații".

"Este o poveste inordinată, suntem hotărâți că nu se va întâmpla din nou", conform lui el însuși, că, prin urmare, nu se va mai întâmpla și, în plus, el asigură că nu a avut niciodată discuții de acest tip cu Esther Doa. Fiica lui are ceva de spus despre asta?

Mai multe știri despre Carlos Falcî

- Estera Doña, soția lui Carlos Falcî

- Iván Miranda, așa este noua iubire a lui Tamara Falcî

- Tamara FalcГі: "Enrique ma ajutat cu brandul meu dar nu este partenerul meu"