Celebritati

Isabel Jiménez îi prezintă pe fiul său Hugo: "Cât de norocos sunteți, micuț!"

În dimineața zilei de miercuri, Informativos Telecinco a împărtășit știrile așteptate în rețelele sociale: Isabel Jiménez, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori, a dat naștere primului ei copil. O informație că partenerul său de lanț, Sonsoles Ónega, sa ocupat, de asemenea, de difuzarea la televizor a emisiunii "Este deja la prânz". Hugo, așa cum este numit micul, este rezultatul relației sale cu inginerul Alejandro Cruz, soțul ei din 2009.

Sute de mesaje de felicitare au venit la jurnalist de când avea copilul, un detaliu pe care prezentatorul dorea să-l mulțumească într-un mod foarte special: prima imagine a bebelușului de doar două zile. "Dragostea infinită ... Cât de norocoasă sunteți mici! Aveți atât de mulți oameni care te iubesc în jurul tău ... # graciasportantocariño #portantosmessajes", a scris el, în timp ce a subliniat că sunt norocoși.

Jurnalistul, care a spus la revedere colegilor săi informativi cu o săptămână în urmă, a fost înconjurat de toți cei dragi într-unul dintre cele mai fericite momente din viața ei. Prietenul și fostul partener, Sara Carbonero, a dedicat un mesaj foarte special, cu o fotografie delicată a fiului său, Martín, care atingea intestinul ancorei de știri. "Bun venit, micuț, încă nu știi, dar ești cel mai norocos copil din lume", Mi-am exprimat.

Mai multe știri despre femeile însărcinate ...

- Isabel Jiménez se bucură de ultimul aspect al sarcinii

- Amber Rose, însărcinată cu al doilea copil

- Laura Escanes dezvăluie sexul și numele copilului ei