Celebritati

Cindy Kimberly: "Luând o poza cu Lewis Hamilton nu înseamnă că e dragostea mea"

Cu ecoul unei posibile romane cu pilotul Lewis Hamilton, Cindy Kimberly se întoarce în Spania pentru a fi imaginea colecției de mirese Aire Barcelona și îmbrăcată în alb, chiar dacă nu are nici un inel de purtat. Cindy a profitat de această vizită pentru a vorbi despre visele ei și despre noua ei viață din Los Angeles după saltul spre faima care a venit printr-un mesaj al Justin Bieber, care a fost impresionat de frumusețea ei.

Inima, văzând-o în alb strălucitor, ca o imagine a noii colecții de Air, i-a adus amintiri când a visat să se îmbrace ca o mireasă. A făcut-o?

Cindy Kimberly Desigur, am visat să mă îmbrac ca pe o mireasă, deși poate că diferența a fost că nu am idealizat-o într-un mod special pentru că am crescut cu o mamă singură și asta îți dă o altă realitate. După ce am văzut toate rochiile din această colecție, mi-au dat mai multă dorință (râde).

C. Ce visă Cindy acum?

C.K. În general, dându-mă la ceea ce vreau ... și având 40 de pisici de partea mea.

C. Patru ani au trecut de când Justin Bieber o va face cunoscută. Credeți în destin?

C.K. Am avut un cont de fan pentru Justin Bieber timp de patru ani și am văzut ce sa întâmplat. Cred cu tărie.

C. Când te uiți înapoi, care este senzația acelui moment?

C.K. Nu-mi amintesc de obicei. Era nebună. Deși este adevărat că am fost mișcat de ceea ce a făcut Justin, este, de asemenea, adevărat că ma șocat să-mi văd numele în mass-media, când eram un străin perfect.

C. Bieber a descoperit-o pe Instagram. Cum ar fi viața fără această rețea?

C.K. În cazul meu, sunt convins că ar fi diferit. Poate că aș studia acum. Cea mai curioasă este că este deja în viața noastră și nu cred că voi merge în altă parte.

C. Astăzi este imaginea companiei Air, dar a spus că a visat să fie actriță. Mai gândiți?

C.K. Bineînțeles Eu dau cursuri de interpretare în fiecare săptămână în Los Angeles și este un scop pe care vreau să-l îndeplinesc. Mă pregătesc bine.

C. Cât de importantă este frumusețea?

C.K. Frumusețea contează pentru o primă impresie, dar, deși sună ca o expresie, ceea ce este cu adevărat frumos este ceea ce este în interior. Asta contează.

C. Mama sa a fost un model. Îți place cariera ta să continue?

C.K. Mama mea era un model când eram foarte tânăr, dar nu când eram adolescent. Chiar și așa, îți spun că e fericită de cariera mea.

C. Care este cel mai bun sfat?

C.K. Tot ce îmi spune mereu că mă gândește cel mai bine pentru mine, de aceea fiecare cuvânt mi-a servit și îmi va sluji toată viața.

C. El a trăit în Denia, este de origine olandeză și indoneziană, călătorește fără să se oprească ... Unde credeți că este casa lui?

C.K. Casa mea este oamenii pe care îi iubesc și prietenii mei, de aceea casa mea este multă lume și în locuri diferite.

"Încă sunt aceeași persoană ca înainte de faima"

C. Cum a fost Cindy înainte de faima?

C.K. Cindy este în continuare aceeași persoană ca înainte de faima, deoarece fac aceleași lucruri. Ceea ce nu pot să fac este să merg foarte mult la Denia de când m-am stabilit în Los Angeles pentru că sunt la 16 ore cu avionul și asta mă face să vin puțin pentru Spania.

C. Aveți trăsăturile exotice ale tatălui tău. Care este relația cu el?

C.K. Nu vreau să răspund la această întrebare.

C. Multe media sugerează că are o relație cu pilotul Lewis Hamilton. Este adevărat?

C.K. Singurul lucru pe care îl voi comenta este că Lewis și cu mine suntem prieteni și că faptul că ne iau împreună o imagine nu înseamnă că este dragostea mea deoarece, ca și el, am mai mulți prieteni.

C. Este ușor să combinați o relație cu o profesie care face călătoria atât de mult?

C.K. Da, majoritatea oamenilor cu care am relații au ceva de-a face cu industria de divertisment și asta face stilul nostru de viață mai ușor de înțeles.

C. În unele cazuri, el a raportat că a suferit o agresiune. Ce sfat le oferiți celor care suferă?

C.K. Cred cu sinceritate că cel care are o problemă serioasă este cel care hărțuiește, de aceea sfatul meu este că nu trebuie să-i permiteți să vă afecteze de la stalkers ceea ce reflectă cu adevărat este respingerea pe care o au pentru ei, chiar dacă se concentrează pe altcineva.

C. Mulți nu știu că înainte ca Bieber să sublinieze că a lucrat deja pentru kardashieni. Cum a fost?

C.K. A fost pentru semnarea Kanye West și a fost foarte interesant, deoarece a fost prima dată când a călătorit în Statele Unite. A fost prima mea muncă serioasă ca model. Până atunci am făcut doar niște colaborări în Denia, dar totul era foarte casă.

Poate că și el este interesat ...

- Impactul care arată (aproape) toate modelele

- Cindy Kimberly: "Primul meu loc de muncă a fost cu Kanye West"